FENDER DELUXE FAT STRAT RW AWT VS. FENDER MEX STD FAT STRAT

Erinevate firmade pillid
Locked
Ecko

FENDER DELUXE FAT STRAT RW AWT VS. FENDER MEX STD FAT STRAT

Post by Ecko »

Rääkige üldiselt nendest.
Kuna Fat strat on hea algajale, siis sooviks teada, et mis vahet on deluxil ja Mexico omal...
Rääkige siis kõike mida teate.
-------------------------------
Kuna ma ei taha spämmida, et olen paarilt tuttavalt sellist juttu kuulnud, et kui tellida poodi kitarr, et siis kindlasti peab ka selle ära ostma.
Kuna minu kodulinna poes pole Fenderi tooteid, aga öeldi, et on võimalus neid sinna tellida, et siis kas ostmis jutt vastab tõele või mitte.
Andke nõu tellimise kohapealt.

ette tänades Ecko
liivainimene

Post by liivainimene »

See ostuasi sõltub poest, näiteks mina olen saanud niimoodi kaubale, et pood tellis pilli, aga mul ostukohustust ei tekkinud. Õigemini üritas tellida, mulle öeldi, et ei saanud. Tellisin Thomannist ära, ja umbes kuu pärast nägin oma tellitud pilli ka kohapeal poes. Õnneks sain ma odavamalt kätte kui seal :)

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
mels

Post by mels »

Mõlemad need pillid on tehtud Mehhikos.
Deluxel põhineb 70-aastate Stratil ja teine Mexican Standardil. Fat tähendab siin üht humbucker-tüüpi helipead, mis teeb paksema saundi. Samas on kaks ülejäänud tavalised single -coilid, klassikalise S soundi jaoks. Nii et on rohkem kasutusvõimalusi, ehk nagu öeldakse, on versatiilsem. Need mudelid on vist ühed odavamad seesugused Fenderil, aga jah maitse saab suhu. Üldiselt on Deluxe seeria Mehhiko parim. Sealse fati helipead on ka Tex-Mex mudel, mida kasutatakse näiteks ka tuntud bluuskitarristi Jimmie Vaughani signatuurmudelil. Veidi tugevam väljund ja soojad kõrged toonid, nagu üldiselt arvatakse, ise pole proovinud. Tavalist mehhiko standardi helipea peetakse tihti pisut lamedaks ja ilmselt õigusega.
Mell
Ecko

Post by Ecko »

mels wrote:Mõlemad need pillid on tehtud Mehhikos.
Deluxel põhineb 70-aastate Stratil ja teine Mexican Standardil. Fat tähendab siin üht humbucker-tüüpi helipead, mis teeb paksema saundi. Samas on kaks ülejäänud tavalised single -coilid, klassikalise S soundi jaoks. Nii et on rohkem kasutusvõimalusi, ehk nagu öeldakse, on versatiilsem. Need mudelid on vist ühed odavamad seesugused Fenderil, aga jah maitse saab suhu. Üldiselt on Deluxe seeria Mehhiko parim. Sealse fati helipead on ka Tex-Mex mudel, mida kasutatakse näiteks ka tuntud bluuskitarristi Jimmie Vaughani signatuurmudelil. Veidi tugevam väljund ja soojad kõrged toonid, nagu üldiselt arvatakse, ise pole proovinud. Tavalist mehhiko standardi helipea peetakse tihti pisut lamedaks ja ilmselt õigusega.

Tahad väita, et Fat Strat on kehv pill ?
EmM9

Post by EmM9 »

Ecko wrote:
mels wrote: melsi jutt...
Ma lugesin melsi postitust mitu korda ja ikka EI LEIA seda kohta, kus ta väidaks, et Fat Strat on kehv pill!
Aga see-eest lugesin küll välja peamise:
DeLuxe on parem kui Standart ja mõlemad on valmistatud Mehhikos!
- EmM9 -
Ecko

Post by Ecko »

EmM9 wrote:
Ecko wrote:
mels wrote: melsi jutt...
Ma lugesin melsi postitust mitu korda ja ikka EI LEIA seda kohta, kus ta väidaks, et Fat Strat on kehv pill!
Aga see-eest lugesin küll välja peamise:
DeLuxe on parem kui Standart ja mõlemad on valmistatud Mehhikos!
Danke ! ;)
Mu unine aju ei võtnud kuskilt välja seda. :)
mels

Post by mels »

Ma enamasti ei tahaks jah öelda, et mõni pill on kehv. Noh kui just endal päris sitta kogemust ei ole. Need Stratid on ka seeriatootmises, sest sobivad paljudele. Mõnele ema, mõnele tütar, nagu öeldakse. :)
Mell
Locked