Sellel ei ole vahet eriti, mis firma nimi kaabli pakendi peal kirjas on. Kui kaabel on tehtud kvaliteetsetest komponentidest siis on ta 95% töenäosusega ka kvaliteetne.
Kui on näiteks Cordiali kaabel ja Neutriki vöi Switshcrafti otsad siis väga metsa ei pane selle kaabliga...
Juhe
Klotz ka.Kert wrote:Sellel ei ole vahet eriti, mis firma nimi kaabli pakendi peal kirjas on. Kui kaabel on tehtud kvaliteetsetest komponentidest siis on ta 95% töenäosusega ka kvaliteetne.
Kui on näiteks Cordiali kaabel ja Neutriki vöi Switshcrafti otsad siis väga metsa ei pane selle kaabliga...
Jackson Kevin Bonds Signature-->Hughes and Kettner Switchblade 100w Head

2 Faded
mes mitu plokki????
true bypass switch on siuke asi:
http://www.custom-sounds.com/epages/cus ... ducts/2376
ehk siis lükkad pedaalid mida parajasti ei kasuta just ringist välja - ei mingeid kuradi patch kaableid v asju sul taha ei jää:)
mul see olemas ja kui vahepeal nt. 4 bossi ja 2 marshalli pedaali taga oli, siis oli ikka üüratu vahe kas pedaalid kõik taga v switcherist välja lülitatud(mõlemal juhul pedaalid ise väljas)...
Ja kaablist rääkides siis hea kaabel on Vovox...
mes mitu plokki????
true bypass switch on siuke asi:
http://www.custom-sounds.com/epages/cus ... ducts/2376
ehk siis lükkad pedaalid mida parajasti ei kasuta just ringist välja - ei mingeid kuradi patch kaableid v asju sul taha ei jää:)
mul see olemas ja kui vahepeal nt. 4 bossi ja 2 marshalli pedaali taga oli, siis oli ikka üüratu vahe kas pedaalid kõik taga v switcherist välja lülitatud(mõlemal juhul pedaalid ise väljas)...
Ja kaablist rääkides siis hea kaabel on Vovox...
Ma tean, mis on true bypass switch/strip. Ma rääkisin juhtumist, kui kõik kasutatavad pedaalid on true bypass, mille sa ka oma postituses välja pakkusid.
True bypass switchi puhul on sul jah puhast juhet vähem (pikad patch-kaablid jäävad vahelt ära), aga probleem lihtsalt väheneb, mitte ei kao. Piisavalt pika switchi puhul on sul ikka sama hästi kui 10-meetrine kaabel kitarri ja võimu vahel, mis annab ennast tunda.
Muuseas, soundi võrreldes, oli sul sisendpuhver sisse lülitatud? Ja oled sa võrrelnud soundi läbi selle switchi vs. otse kitarrist võimu?
Aga üldiselt, nagu ma ka privaatsõnumis sulle ütlesin, kui sinu kõrvad probleemi ei kuule, siis probleemi ei ole. Lihtsalt true bypass ei ole imeravim, is all I'm saying.
True bypass switchi puhul on sul jah puhast juhet vähem (pikad patch-kaablid jäävad vahelt ära), aga probleem lihtsalt väheneb, mitte ei kao. Piisavalt pika switchi puhul on sul ikka sama hästi kui 10-meetrine kaabel kitarri ja võimu vahel, mis annab ennast tunda.
Muuseas, soundi võrreldes, oli sul sisendpuhver sisse lülitatud? Ja oled sa võrrelnud soundi läbi selle switchi vs. otse kitarrist võimu?
Aga üldiselt, nagu ma ka privaatsõnumis sulle ütlesin, kui sinu kõrvad probleemi ei kuule, siis probleemi ei ole. Lihtsalt true bypass ei ole imeravim, is all I'm saying.
Väga õige. Nii et ostke näiteks Elfast meetrikaupa kvaliteetset kaablit, korralikud metallist pistikud ja jootke omale ise kaablid kokku.Kert wrote:Sellel ei ole vahet eriti, mis firma nimi kaabli pakendi peal kirjas on. Kui kaabel on tehtud kvaliteetsetest komponentidest siis on ta 95% töenäosusega ka kvaliteetne.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
See kogu mu point oligi:) Signaali hajumist ei olegi võimalik kaotada (lõppude lõpuks peab heli võimust läbi õhu su kõrvadesse ju jõudma ka:) ).Faded wrote: probleem lihtsalt väheneb, mitte ei kao.
Kusjuures ei maksa unustada, et on inimesi kellel paarkend stompi pedalboardis... kui jagada nad viie loopi vahel ära siis on effekt veel suurem, kuna vähem koli jääb vahele.
Hea lühike juhe otse võimu on ideaal - samas praktilisuse tõttu ei saa seda tihti endale igakord lubada.
Ahjaa, see suur true bypass 5 loopiga mölakas sööb vähem tooni kui:
Boss LS2
Boss Tu2
Boss MT2
Proovitud:)
Ma siiski tahaks teada, et kas sa oma switchi sisendpuhvrit ka kasutad? Kuna see tõenäoliselt moodustab küllaltki arvestatava osa switchi hinnast (3PDT lülitid on teine osa), võiks see veel märgatava efekti anda. Üldiselt on laialt levinud soovitus paljude true bypass pedaalide puhul kasutada signaaliahela alguses puhvrit - sellest välja tulev signaal on oluliselt paremini võimeline pikki kaablidistantse läbima.
Muidugi, nii kui sa siis mõne pedaali sisse lülitad, jääb selle väljundpuhver ülejäänud ahelat toitma, mis võib omakorda olla kehvema kvaliteediga kui see, mis sul ahela alguses istub, nii et jälle on jama.
Ühesõnaga, mu point on see, et erinevate inimeste vajadused ja olukorrad on erinevad, ning ühte kindlat lahendust, mis kõigile sobib, ei ole. See on see osa su algsest postitusest, millega ma nõus ei olnud (sa ütlesid, "Selle probleemi lahenduseks on true bypass ..."). Oma kõrv on ikkagi kuningas.
Ja ei maksa ka unustada, et nii mõnigi kitarrist ilmselt taotleb pikast kaabliahelast tulenevat kõrgete sageduste kerget kadu. One man's "muddy" is another man's "mellow".
Muidugi, nii kui sa siis mõne pedaali sisse lülitad, jääb selle väljundpuhver ülejäänud ahelat toitma, mis võib omakorda olla kehvema kvaliteediga kui see, mis sul ahela alguses istub, nii et jälle on jama.
Ühesõnaga, mu point on see, et erinevate inimeste vajadused ja olukorrad on erinevad, ning ühte kindlat lahendust, mis kõigile sobib, ei ole. See on see osa su algsest postitusest, millega ma nõus ei olnud (sa ütlesid, "Selle probleemi lahenduseks on true bypass ..."). Oma kõrv on ikkagi kuningas.
Ja ei maksa ka unustada, et nii mõnigi kitarrist ilmselt taotleb pikast kaabliahelast tulenevat kõrgete sageduste kerget kadu. One man's "muddy" is another man's "mellow".
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Suurt vahet pole ausalt öeldes, kas puhver sees/väljas, aga kuna ta igastahes minu kõrva jaoks stemaks asja ei tee siis hoian sees jah toda lülitit.
Igaks juhuks mainin veel, et ärge keegi jumala eest boss LS2 sellel eesmärgil ostke (vähendada signaali hajumist).. sai see tegu alguses tehtud, ja selgus et LS2 sööb ISE ROHKEM TOONI kui mu ülejäänud tolleagsed 5-6 pedaali kokku, mida loopida tahtsin:)
Igaks juhuks mainin veel, et ärge keegi jumala eest boss LS2 sellel eesmärgil ostke (vähendada signaali hajumist).. sai see tegu alguses tehtud, ja selgus et LS2 sööb ISE ROHKEM TOONI kui mu ülejäänud tolleagsed 5-6 pedaali kokku, mida loopida tahtsin:)