Niisiis särage oma kogemuste ja teadmistega eelmainitud pillist! Plaanis on selline isend osta, aga vajaks nagu tarkadelt kindlustunnet juurde.
Olen sellises hinnaklassis (kuni 3500.-) akuste poodides proovinud ja AG-200, ehk siis odavaim Garrison, tundus teistest peajagu üle olevat.
Siiski tahaksin kindel olla kas teen ikka parima valiku.
Garrison AG-200?
-
Garrisonid on suht head pillid, ja muidugi selle raha eest on raske paremat pilli saada kui AG200, kahjuks Alvarez RD20S, mis on igas mõttes parem maksab Stanfordis 5100 eeki, kui võimalust on tasuks
mõelda sellele variandile, sest raudne reegel on see et kui rohkem ja paremini õpid mängima tahad ka parema kõlaga pilli omada:) Veel võiks kaaluda netist tellimist. www.thomann.de.Seal näiteks Cort earth 100NS maksab 195 euri, ca 3000 eeku.Sealt saad pilli muidugi odavamalt, miinus muidugi on see ja mitte väike , et pilli on ikka vaja proovida enne ostmist ja valida see mis endale paremini meeldib:)
mõelda sellele variandile, sest raudne reegel on see et kui rohkem ja paremini õpid mängima tahad ka parema kõlaga pilli omada:) Veel võiks kaaluda netist tellimist. www.thomann.de.Seal näiteks Cort earth 100NS maksab 195 euri, ca 3000 eeku.Sealt saad pilli muidugi odavamalt, miinus muidugi on see ja mitte väike , et pilli on ikka vaja proovida enne ostmist ja valida see mis endale paremini meeldib:)
Pill on nüüd ostetud ja olen ülimalt rahul. Igatahes soovitan Garrisone kõigile, kes hindavad tõeliselt head hinna ja kvaliteedi suhet.
Nagu aru olen saanud, on Garrisonid suhteliselt hiljuti Eesti turule jõudnud ning paljud suhtuvad neisse veel skeptiliselt, aga usun, et pärast mõne pilli proovimist arvamus muutub.
Tänud ka vastuste eest!
Nagu aru olen saanud, on Garrisonid suhteliselt hiljuti Eesti turule jõudnud ning paljud suhtuvad neisse veel skeptiliselt, aga usun, et pärast mõne pilli proovimist arvamus muutub.
Tänud ka vastuste eest!