Teie arvamus plokkist:)
- Kirveraidur
Kui sulle meeldib MT-2, siis ära pööra tähelepanu sellele, kui teised seda maha teevad.CoB wrote:Miks?:S
Praegu pole mul selle üle midagi kurta aga tõesti räägi miks ma oleks pidanud ennem seda ostu mõtlema?
Lihtsalt paljude arvates jääb igasuguste efektipedaalide kärin lampvõimule alla, ning Metal Zone-i loetakse draivipedaalide hulgas eriti mannetuks isendiks. Sestap ka need eelnevad soovitused hoopis korralik võim hankida. Nii et samas ma soovitaks sul ka silmad lahti hoida ja muid variante uurida, nii võime kui pedaale - kuula netist näiteid, loe ülevaateid, proovi poes. Ei pea kohe ära ostma, aga pane lihtsalt tuleviku mõttes kõrva taha, kui midagi head leiad.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
- Mfantasies
- Mfantasies
käisin just hiljaaegu Digitechi distortion pedaale proovimas . Ma kahjuks Boss DS jms ei tea eriti midagi aga jah Rocktroni Metalplanetit kiidavad ka paljud, kuid oleneb ikkagi mida sa mängid.
Ise ostsin ültse Digitechi Death Metal pedaali millel oli proovides palju parem heli kui Boss mt-2'l või Metalmasteril. Minule sobis selline DM distortion palju rohkem ja seda ostu ma küll ei kahetse .
Aga MetalMuff on ka täitsa normaalne ju . ?
Ise ostsin ültse Digitechi Death Metal pedaali millel oli proovides palju parem heli kui Boss mt-2'l või Metalmasteril. Minule sobis selline DM distortion palju rohkem ja seda ostu ma küll ei kahetse .
Mulle meeldib top boostiga variant Metal Muffist -- nö 2in1 draivipedaal..sguitar wrote:käisin just hiljaaegu Digitechi distortion pedaale proovimas . Ma kahjuks Boss DS jms ei tea eriti midagi aga jah Rocktroni Metalplanetit kiidavad ka paljud, kuid oleneb ikkagi mida sa mängid.
- EmM9 -
Otsin endalegi korralikku pedaali. Äkki oskate soovitada. Praegu on vaatamisväljal selline pedaal-- http://www.thomann.de/gb/digitech_rp350.htm
Kavatsen telleida kuna Eestis see kõvasti kallim. Muusika stiili poolelt teen iasugust muusikat, kuid metalit eriti ei poolda.
Kavatsen telleida kuna Eestis see kõvasti kallim. Muusika stiili poolelt teen iasugust muusikat, kuid metalit eriti ei poolda.
Les Paul Epiphone Ultra II
Ibanez GRX70DXJU
Marshall MG100DFX
Roland cube 30x
Jolana Superstar
Boss GT8
Ibanez GRX70DXJU
Marshall MG100DFX
Roland cube 30x
Jolana Superstar
Boss GT8
- RockaRolla
See pole pedaal, see on effektiprose.kristen wrote:Otsin endalegi korralikku pedaali. Äkki oskate soovitada. Praegu on vaatamisväljal selline pedaal-- http://www.thomann.de/gb/digitech_rp350.htm
Üldiselt Digitechi tooted head. Pole küll antud isendit proovinud aga ega ta kallimatest muus ei erinegi, kui ainult funktsioonide rohkuses.
Throw the Jew Down the Well
Küsimus oleks siis veel selles et kas see on ikka normaalne hind sellise efektiprose eest?RockaRolla wrote:See pole pedaal, see on effektiprose.kristen wrote:Otsin endalegi korralikku pedaali. Äkki oskate soovitada. Praegu on vaatamisväljal selline pedaal-- http://www.thomann.de/gb/digitech_rp350.htm
Üldiselt Digitechi tooted head. Pole küll antud isendit proovinud aga ega ta kallimatest muus ei erinegi, kui ainult funktsioonide rohkuses.
Ibanez GRX70DXJU
Marshall MG100DFX
Roland cube 30x
Jolana Superstar
Boss GT8
Ibanez GRX70DXJU
Marshall MG100DFX
Roland cube 30x
Jolana Superstar
Boss GT8
- RockaRolla
Kui sa seda tahad siis osta.
Hind on tegelt küllaltki soolane. Ma ise müüsin Digitech GNX3000 just maha 3000 krooniga, mis on ikka sellest isendist vähemalt 2 korda võimalusterohkem.
Samas sa võisk endalt küsida, et kas sul ka kõike seda jura vaja läheb mida need prosed võimaldavad?
Hind on tegelt küllaltki soolane. Ma ise müüsin Digitech GNX3000 just maha 3000 krooniga, mis on ikka sellest isendist vähemalt 2 korda võimalusterohkem.
Samas sa võisk endalt küsida, et kas sul ka kõike seda jura vaja läheb mida need prosed võimaldavad?
Throw the Jew Down the Well
No meil bändiga esinemine tulemas ning oleks hea kui need võimalused olemas on ning niisama jämmida teistega oleks ka ju hea... Või mis?RockaRolla wrote:Kui sa seda tahad siis osta.

Ibanez GRX70DXJU
Marshall MG100DFX
Roland cube 30x
Jolana Superstar
Boss GT8
Ibanez GRX70DXJU
Marshall MG100DFX
Roland cube 30x
Jolana Superstar
Boss GT8
kristen räägi mis muud kraami sa ka kasutad. selle efektiprose eest võib saada juba 15 vatise lampvõimu, mis teeb väga hästi igasugust kraami peale metali ja on väiksemateks esinemisteks ka piisavalt vali, samas kui selline enam-vähem efektiprose pole väga hea investeering pikemas perspektiivis.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!