Mony wrote:
Kas inimene, kes oskab kasvõi ainult kvintakordidega täristada, ei tohi endale korraliku pilli soetada? Miks on levinud arvamus, et algaja peab ilmtingimata mingi viimase saasta endale soetama?
Jess, ma leidsin oma kadunud venna üles!!!
Just mõtlesin, et peaks tegema vist mingi eraldi topic-u sellest
kuivõrd tagurlik on arusaam algajale saastasobilikkus.........
Keegi huvi Emg-hzide vastu ei tunne? Lihtsalt songerdan pinda. varsti tuleb tahtmine välja vahetada. mingi 1500 eest saaks kaks tükki. Üks uus maksab samapalju millega mina kahte müün.
Jackson Kevin Bonds Signature-->Hughes and Kettner Switchblade 100w Head
mothman wrote:Keegi huvi Emg-hzide vastu ei tunne? Lihtsalt songerdan pinda. varsti tuleb tahtmine välja vahetada. mingi 1500 eest saaks kaks tükki. Üks uus maksab samapalju millega mina kahte müün.
Kuram, sa oleks võinud nädal varem pinda songerdada
void wrote:EMG-HZ-d on parajad juustud kah nii et pole hullu kui nendest ilma jääda (sorri kui liiga otsekohene olin)
Juustud mitte. täitsa käratavad on ja kui oskad nendest midagi võluda on hea. Mõne Vintage või Ibanezi saab ikka tavalistest tehase helipeadest ülesse upgradida. Ma ise tahan neid vahetada sellepärast, et pill jääb tulevikus varupilliks ja siis oleks hea aktiivikaid seal peal omada. Aga eks näis. Juustud, on nende helipeade kohta küll väga karmilt öeldud kardan.
Jackson Kevin Bonds Signature-->Hughes and Kettner Switchblade 100w Head
Ka mina olen EMG 81 mängija ja ei kurda midagi.Ma julgen öelda et mulle endale läheks passiiv paremini, aga et sain pilli väga soodsalt siis ei ole seni vajadust tundnud passiivi järgi.
et mul läheb siis sillapoolse humbuckeri vahetamiseks , peale lasen panna EMG 85 tal mingi 2 potet ja pataka värk aga mul sihuke kysimus et need poted mis mul praegu on vahetatakse välja ja siis tulevad need emg omad asemele et kas ma siis ei saagi nagu teiste helipeadega mängida ?
Asi on selles, et aktiividel on 25K poted, mis on passiivhelipeadele sobivatest suurusjärk väiksema väärtusega. Kui nüüd ainsad poted, mis pilli peale jäävad, ongi need EMG omad, siis passiivhelipea läbi nende võib väga mudaselt kõlama jääda, kuna enamus kõrgeid sagedusi jookseb maasse.
Kui on LP-stiilis skeem, et kummalgi helipeal oma volüümi- ja toonipote, siis peaks selles suhtes OK olema.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.