jaaa aga nüüd on mul järgmine probleen, et olen vasakukäeline.
kas tõesti on nii raske õppida paremakäega mängima?
kuna ma kardan, et ei leia siin tartus nii lihtsalt vasakukäelist kitarri ja veel sellist mida tahaks ja normaalse hinnaga.
HARLEY BENTON DUKE 100 BL
- RockaRolla
Kui kohe nii alustad ja kõvasti harjutad siis ehk väga raske pole. Aga eks seda Vintaget saab ka vasakukäelisele ma usun.Jonas wrote:jaaa aga nüüd on mul järgmine probleen, et olen vasakukäeline.
kuna ma kardan, et ei leia siin tartus nii lihtsalt vasakukäelist kitarri ja veel sellist mida tahaks ja normaalse hinnaga.
Throw the Jew Down the Well
http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic ... hlight=vs6Jonas wrote:jaaa aga nüüd on mul järgmine probleen, et olen vasakukäeline.
Pakkumine sulle!
- Terminaator
Kui ei ole õppinud siis ei oska mitte midagi mängida. Me olime ükskord mingi tuttava juures peol ja tal oli kodus kaks kitarri. Mõtlesime jammida aga tuli välja, et mõlemad on vasakukäeliste omad. Nujaa sinna see asi jäigi.Jonas wrote:no ma pole kunagi õnneks vasaku käega proovinudki üldse kitarri käesgi hoida ja kui nüüd õpn paremakäega siis vast ei ole hullu:)
- wantedman1