HARLEY BENTON DUKE 100 BL
HARLEY BENTON DUKE 100 BL
Tervist.
Ostan endale siis sellise kitarri nagu HARLEY BENTON DUKE 100 BL.
Kas keegi oskab selle kitarri kohta kommenteerida, et mis hea ja mis halb ja, et milline on üldmulje selle mudeli kohta:)
Tänan tähelepanu kohta.
Ostan endale siis sellise kitarri nagu HARLEY BENTON DUKE 100 BL.
Kas keegi oskab selle kitarri kohta kommenteerida, et mis hea ja mis halb ja, et milline on üldmulje selle mudeli kohta:)
Tänan tähelepanu kohta.
no ega mingit kindlat põhjust ei olnud, et just see firma meeldiks või midagi sellist.
aga käisin kohal, vaatasin pilli üle ja omanik pani selle peal päris mitu korraliku soolot ja lugu.
Kõlas hästi(hea plokk oli kah muidugi vahel)ja nägi ka üli hea välja:)
ühesõnaga meeldis väga:)
ja usun, et kuna olen algaja ja õpin alles mängima siis on see igati hea pill minu jaoks:)
aga käisin kohal, vaatasin pilli üle ja omanik pani selle peal päris mitu korraliku soolot ja lugu.
Kõlas hästi(hea plokk oli kah muidugi vahel)ja nägi ka üli hea välja:)
ühesõnaga meeldis väga:)
ja usun, et kuna olen algaja ja õpin alles mängima siis on see igati hea pill minu jaoks:)
- RockaRolla
seda ma usun, et ta on parem:)
aga noh mis kuju puutub siis on maitse asi:)
tollel bentonil oli ilus värv, kuju ja need linnud kaela peal olid üli stiilsed:)
aga see vintage välimus on kah väga lahe tõesti:)
AC/DC mulle meeldib:)
isegi üks kontsert Doningtonis olemas mul ja on vist küll üks parimaid kontserte nende poolt:)
aga noh mis kuju puutub siis on maitse asi:)
tollel bentonil oli ilus värv, kuju ja need linnud kaela peal olid üli stiilsed:)
aga see vintage välimus on kah väga lahe tõesti:)
AC/DC mulle meeldib:)
isegi üks kontsert Doningtonis olemas mul ja on vist küll üks parimaid kontserte nende poolt:)
- RockaRolla