mariia wrote:
aga on see siis ikka väga halb valik? krt, raske värk . ma olen veel täielikult otsustusvõimetu.
HB-st või Behringerist vahest veidi parem küll.
Aga sulle (ja teistele tulevikus bassiostjaile):
Ibanez GSR, Squier Affinity ja Squier Special
on peaaegu samaväärne Harley Bentoni, Behringer
jms. Seega on need kõik maha visatud raha..
Huvitav, kas Harley Benton on Dave Bentoni vend...
okei, ma sain praegu mingi tüübiga jutule ta müüb oma bassi aga ma ei saanud veel teada mis bassiga täpsemalt tegu, et kui teada saan siis ma kindlasti jälle küsin teie nõu ja värki
mariia wrote:
aga on see siis ikka väga halb valik? krt, raske värk . ma olen veel täielikult otsustusvõimetu.
HB-st või Behringerist vahest veidi parem küll.
Aga sulle (ja teistele tulevikus bassiostjaile):
Ibanez GSR, Squier Affinity ja Squier Special
on peaaegu samaväärne Harley Bentoni, Behringer
jms. Seega on need kõik maha visatud raha..
Huvitav, kas Harley Benton on Dave Bentoni vend...
Aa ja üks küsimus veel, et kui ma lähen pillipoodi nt. ja tahaks mingit pilli kuulata/proovida, aga ma pole ju pilli varem käeski hoidnud, ma ei oskaks sellega midagi peale hakata. Kas siis on võimalus, et müüa tinistab ise midagi ette?
Ärge palun väga naerge mu üle
See pill on vist Stagg B300. Ainult ma ei leidnud sellist värvivalikut nii et võibolla eksin.
Jah see võimalus on täiesti olemas. Pane tähele, et igaüks on kunagi ostnud oma esimese pilli ja pillipoe töötajatel on selliste inimestega kogemusi, proovivad neile vastu tulla ja võimalikult head tehingut teha.
Kui lähed poodi, siis ära häbene, räägi müüjale asi ära täpselt nii nagu ta on ja kui sa ei tea millist pilli sa tahad, siis nii ütlegi, räägi ainult hinnaklassist.
Aga saviaugus on Staggid, neid ära osta(okei ma üldistan aga ikkagi)
greencow wrote:See pill on vist Stagg B300. Ainult ma ei leidnud sellist värvivalikut nii et võibolla eksin.
Jah see võimalus on täiesti olemas. Pane tähele, et igaüks on kunagi ostnud oma esimese pilli ja pillipoe töötajatel on selliste inimestega kogemusi, proovivad neile vastu tulla ja võimalikult head tehingut teha.
Kui lähed poodi, siis ära häbene, räägi müüjale asi ära täpselt nii nagu ta on ja kui sa ei tea millist pilli sa tahad, siis nii ütlegi, räägi ainult hinnaklassist.
Aga saviaugus on Staggid, neid ära osta(okei ma üldistan aga ikkagi)
Ma lähen homme arvatavasti siis kas muusikusse või sinna konsertimajja, et tahaks ikkagist homme pilli ära osta.