Tahaks tellida kitarrikomplekti aga..

Erinevate firmade pillid
mariia

Tahaks tellida kitarrikomplekti aga..

Post by mariia »

Soov siis tellida piilipoest kitarrikompleksti. Hinna klassi järgi otsustades leidsin hea pakkumise 3816.- Kuna ma ei tunne seda tehnikat üüldse siis mõtlesin, et ehk keegi targem oskab õelda, et kas need järgmised asjad seal sees on ka normaalsed/head vms.
1stClassRock E-Bass Set 1 Short Scale: HARLEY BENTON HB-20B
HARLEY BENTON HBP90BK
PYRAMID ROCKBASS SHORT
THOMANN GIGBAG1 E-GIT
CORDIAL CTI 6 PP-SW
HARLEY BENTON GT10
MILLENIUM GS-2001 E
THOMANN NYLONGURT
Ma panin lingi ka, et äkki keegi vaata viskab pilgu peale ja oskab midagi kogu asja peale midagi õelda ka.
http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=3064909

igasugu abi eest olen tänulik.
Last edited by mariia on 24 Jan 2008, 15:47, edited 1 time in total.
Hermann

Post by Hermann »

saast minuarust :)
aga algajale vb isegi piisab
selle kirjutasin mina.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Esiteks, see on basskitarri komplekt. Kindel, et soovid seda ikka? Igaks juhuks küsin, siin on varem ka juhtunud, et kitarrihuviline tahab esimese hooga bassi osta.

Teiseks, Cordiali kaabel on seal ainus kvaliteetne jupp. Kott, rihm ja häälestaja on ilmselt enam-vähem, ajavad asja ära. Milleniumi statiivid on üsna nigelad, ja lõppeks Harley Bentoni pillidest ka midagi head ei maksa loota.

Kui sul on tõesti nii piiratud eelarve, siis osta esialgu ainult pill (mõne Vintage'i peaksid selle raha eest saama küll), ja mängi läbi arvuti või muusikakeskuse. Võim osta hiljem juurde.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
mariia

Post by mariia »

Faded wrote:Esiteks, see on basskitarri komplekt. Kindel, et soovid seda ikka? Igaks juhuks küsin, siin on varem ka juhtunud, et kitarrihuviline tahab esimese hooga bassi osta.

Teiseks, Cordiali kaabel on seal ainus kvaliteetne jupp. Kott, rihm ja häälestaja on ilmselt enam-vähem, ajavad asja ära. Milleniumi statiivid on üsna nigelad, ja lõppeks Harley Bentoni pillidest ka midagi head ei maksa loota.

Kui sul on tõesti nii piiratud eelarve, siis osta esialgu ainult pill (mõne Vintage'i peaksid selle raha eest saama küll), ja mängi läbi arvuti või muusikakeskuse. Võim osta hiljem juurde.

Jah ma tahan kindlalt just bassi. okei tänan.
Aga sellinne http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=3064911
tähendab, ma olen lihtsalt nii kaua endale kogu kremplit tahtsnud osta, aga koguaeg on rahaga mingi jama olnud ja siis nüüd kus mul enam vähem raha on tahaks ma kohe ära osta, aga ei tea kas maksab..
Last edited by mariia on 24 Jan 2008, 15:54, edited 1 time in total.
EmM9

Post by EmM9 »

Cordial kaabel on küll hea. Ja arvatavasti pole Thomanni nailonrihmal ka erilist vahet nt Ernie Balli omaga. Või kotil Staggi omaga.
Häälestajast ei tea (ise eelistaksin kromaatilist). Aga ülejäänu on kahjuks ahjukaup...
- EmM9 -
mariia

Post by mariia »

EmM9 wrote:Cordial kaabel on küll hea. Ja arvatavasti pole Thomanni nailonrihmal ka erilist vahet nt Ernie Balli omaga. Või kotil Staggi omaga.
Häälestajast ei tea (ise eelistaksin kromaatilist). Aga ülejäänu on kahjuks ahjukaup...
Aga oleks selle pilliga võimlik mängida? või laguneks ta teisel korral kätte võtmisel ära ?
RockaRolla

Post by RockaRolla »

mariia wrote:
EmM9 wrote:Cordial kaabel on küll hea. Ja arvatavasti pole Thomanni nailonrihmal ka erilist vahet nt Ernie Balli omaga. Või kotil Staggi omaga.
Aga oleks selle pilliga võimlik mängida? või laguneks ta teisel korral kätte võtmisel ära ?
Ta ei lagune ja samas ta ei tee ka mitte midagi muud.
Throw the Jew Down the Well
mariia

Post by mariia »

kes siis neid pille ostab kui need midagi ei tee :D .
EmM9

Post by EmM9 »

RockaRolla wrote:
mariia wrote:
Hoki jaoks on päris norm... :D

@mariia:
(mingis teemas jätsin sulle lingi.) Uuesti siis: LINK
Ehk sama kaup, mis pillipoes, aga odavamalt.
Seega oma u 4000 eeki eest võid sa saada parema asja.
Selle raha eest saaks nt mingi Squier Standart-seeria J-bassi, millega võib juba mängida.
Ma tõesti ei tea, kes neid asju ostavad. Arvatavasti need algajad, kes nõu ei küsi.. :D
- EmM9 -
mariia

Post by mariia »

EmM9 wrote:
RockaRolla wrote:
mariia wrote:
Hoki jaoks on päris norm... :D

@mariia:
(mingis teemas jätsin sulle lingi.) Uuesti siis: LINK
Ehk sama kaup, mis pillipoes, aga odavamalt.
Seega oma u 4000 eeki eest võid sa saada parema asja.
Selle raha eest saaks nt mingi Squier Standart-seeria J-bassi, millega võib juba mängida.
Ma tõesti ei tea, kes neid asju ostavad. Arvatavasti need algajad, kes nõu ei küsi.. :D
Oota, kas seal lingil käib siis mingi tellimine või? Ma pole selle asjaga kursis, et kust ma tean mida tellida jne. Kas mul olks võimalik kuskil 4000.- mingi komplekst saada? Ma usun, et ma käin oma küsimustega suht pinda, aga pole ju kellegi teise käest ka küsida :roll: .
RockaRolla

Post by RockaRolla »

thomann.de - Sealt vaatad mida tahad ja siis maksad raha ja vasti on sul komplekt olemas.
Throw the Jew Down the Well
EmM9

Post by EmM9 »

mariia wrote: Oota, kas seal lingil käib siis mingi tellimine või? Ma pole selle asjaga kursis, et kust ma tean mida tellida jne. Kas mul olks võimalik kuskil 4000.- mingi komplekst saada? Ma usun, et ma käin oma küsimustega suht pinda, aga pole ju kellegi teise käest ka küsida :roll: .
Jah, Thomann.de ühistellimus läbi kasutaja Faded, kes vaheltkasu EI võta. :D
Valid oma asja (kehtivad Saksa hinnad) ja saada Fadedile lingi.

4k eest sa kasulikku komplekti kahjuks ei saa, aga kasuliku bassi (ja nt rihma vm) küll.
Panin sulle mingi näitliku bundle'i kokku, LINK,
hinnaklass on küll u 7000, aga midagi sarnast võiks mängitav komlekt olla.
- EmM9 -
mariia

Post by mariia »

ma panen mõned lingid, et nõu küsida.
http://www.thomann.de/gb/behringer_bass ... ack_02.htm
http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbp120set_3.htm
mis nendest arvate?
kas sealsed võimud, on kodus harjutamiseks, et kui hakkan bändi tegema siis oleks vaja suuremat?
EmM9

Post by EmM9 »

mariia wrote:ma panen mõned lingid, et nõu küsida.
mis nendest arvate?
kas sealsed võimud, on kodus harjutamiseks, et kui hakkan bändi tegema siis oleks vaja suuremat?
Need pm samad asjad, mille pillipoe lingid sa ennist postitasid. Seega arvamus ei muutu.
- EmM9 -
mariia

Post by mariia »

EmM9 wrote:
mariia wrote:ma panen mõned lingid, et nõu küsida.
mis nendest arvate?
Need pm samad asjad, mille pillipoe lingid sa ennist postitasid. Seega arvamus ei muutu.
aga kust ma siis tellima peaks? ma ise ei oska neid lk kuskilt nagu otsida ka :cry: .
Locked