Tervist lugupeetud kitarrifoorumi kasutajad.
Kuna olen sellel alal uus siis pöördun teie poole väikse abipalvega.
Nimelt tekkis soov kunagised ajad uuesti taaselustada ja hakata uuesti hobikorras kitarri õppima. Sellega seoses oleks vaja ka natuke teadjamate inimeste abi vaja.
Kuna ei ole endas 100 % kindel et see asi ainult hetkeemotsioon ei ole plaanis suurt raha asja alla panna.
Olen kasutanud ka otsingut siin ja seal ja olen saanud konkreetse tootja kohta väga vastakaid arvamusi.
Silma on jäänud selline vigur nagu HARLEY BENTON HBL400CS. Paluks arvamust kas on konkreetse isendiga kellelgi kokkupuuteid olnud. Või vähemasti kellel Harley Bentoni toodang on käes olnud.
Oleks veel üks pisike palve. Nimelt pelgalt kommentaarid "HB on s**t" ja muud väljaütlemised ei too asjadesse selgust. Räägime pigem konkreetselt asjast mis viga ja mille üle võib nuriseda.
Ette tänades,
Andres
Harley Benton HBL400CS ja sellega seonduv.
- RockaRolla
Mina olen Harliga kokku puutunud, mitte selle sama mudeliga, ja ütleks, et distortioniga mingit metal rütmi on täiesti võimalik mängida. Soolo kohal läks asi kahtlaseks ja ilma draivita oli üldse väga jama. Sustaini ja mitte midagi ei olnud. Ainult plõnn plõnn.
Kui helipead ära vahetada siis arvatavasti võiks ka mõne soolo selle pilliga letti lasta aga targem oleks kohe 1000-2000 kallim pill osta.
Kui helipead ära vahetada siis arvatavasti võiks ka mõne soolo selle pilliga letti lasta aga targem oleks kohe 1000-2000 kallim pill osta.
Throw the Jew Down the Well
Mul üks HB SG koopia kodus olemas. Pillipoes maksab 2500.- Rütmi kannatab sellega tõepoolest mängida. Clean sound oleneb tiba võimust kah. Läbi 15w Marhalli midagi isegi tegi. Kael on suht okei, aga probleemid tekkisid, kui võimul gain põhja keerata - korralik vilekontsert oli garanteeritud. Varjestusele pole eriti rõhku pandud. Ming hetk keeran sellele ilmselt paremad pead külge, kui primary pillile EMG -d vms peale saan. Eks näis, kuda siis soundib. Aga jah, vähemalt selle SG koopiaga kõrgetel frettidel soolotamist harrastada ei saa, nendeni lihtsalt ei ulatu. LP mudelil ilmselt seda muret ei ole. Varjestamise poolelt ma ei usu, et sellel lood paremad on.