Miserywork - Under Dead Sky

kaltz

Miserywork - Under Dead Sky

Post by kaltz »

No Tere!

Me siis oma bändiga saime valmis esimese demoga linti. Alustasime bändiga 2007 augusti keskel. Nüüdseks on olemas umbes 4 lugu valmis, aga ainult see on lindis. Mina ise mängin seal kitarri ja ka seda soolot. Öelge mis arvate!
Head kuulamist

Link: www.purevolume.com/Miserywork
Soupi

Post by Soupi »

Selle järgi oleks nõus ma iga kell hüppama ja kargama. Võtaks teie laulja ka suts leebemalt oleks kõik väga vinks vonks. :D
kaltz

Post by kaltz »

No tore. tule hüppa ja karga kui kuskil üles astume! :)
Taimo

Post by Taimo »

Purevolume playerist tulev saund on ikka üsna juba. Asjast aimu saamiseks pidi loo alla sikutama. Römisemine pole absoluutselt minu maitse, aga olgu see minu isiklik tragöödia. Lugu on iseenesest väga kõva. Kahe kitarri koostöö meeldib väga. See vahemäng (algab 01:45) tõmbas veidi üldmuljet alla. Soolo võibolla õige pisut puine, aga pole häda midagi. Trummi (taldrikute) saund kuidagi pehmevõitu. Üldmulje on ikka väga hea. Kütke edasi!
http://www.myspace.com/taimomusic
Buy me a beer, two bucks a glass, come on help me, I'm freezing my ass!
damageplan

Post by damageplan »

Mulle endale väga meeldib, eriti see leebema häälega koht. Ja üldse, kitarri partiid on ka mõnusad, ma julgeks öelda, et natuke leian ühiseid jooni Avenged Sevenfoldi algsema materjaliga. Soolot võiks natuke ka putitada, siis oleks väga kõva lugu ikka. Ja muide, kas te võtate osa ka "Proovikas 2008"?

Üldkokkuvõttes, hästi tehtud. :wink:
kaltz

Post by kaltz »

Noo aitähh :)
Me ja regasime ära Proovikale. Aga eks näis kas saame sinna :)
damageplan

Post by damageplan »

Kui saategi, siis ma sõidan küll teid vaatama. :D
kaltz

Post by kaltz »

No ma usun, et me ikka saame. :) Tasub juba 10 veeb. kinni panna. :D
damageplan

Post by damageplan »

Ahoi, see küll pühapäev, aga savi see! :D

Muidu, millal ülejäänud lugusi lindistate? Tahakse neid ka kuulata.
elektri

Post by elektri »

Mulle isiklikult metalcore on väga vastukarva, sest ma ei leia mingit fiilingut nendest viisidest. (mõnikord on ka, aga no ikka harva).
Puhas vokaal koos oma lauluviisiga on minu arust jama, mulle just meeldib see rögisev osa (suht hästi teeb seda). Trummikäigud ei meeldi. Kitarrikäigud on oma rütmi poolest ka minu arust väga sarnaseed tatatatatatatata tii-tii-tii-tii, aga no eks see metalcores nii olegi. Soolo näiteks minu arust on isegi suht hea, eriti see koht, kus trumm hakkab crashil mängima (läheb hästi kokku). Aga no samas, kuulates midagi, mis eriti ei istu, muutun ma ilgelt pedandiks, ehk siis, loo üldmulje on vägev ;)
Ärge tulistage pianisti, ta teeb kõik, mis suudab.
kaltz

Post by kaltz »

Elektri hmm oled sa kitarride nooti näinud et ütled et sellised rütmid? Kahtlane, et oled. :)
Velts.

Post by Velts. »

:D Sa oled see tüüp, kes meil teises proovis vaatamas käis?:D
Muidu, väga hea lugu, ainult et crash oli kohati sutsu kahtlane.
We board up the house
Hide upstairs and wait
angus

Post by angus »

alguses kuulasin et avenged sevenfold, suht sarnane sellega, aga kui laulja röökima hakkas panin kinni -.-
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Laulja võiks ikka laulda küll karmilt aga mitte nii, rikkus loo ära. Muidu on ülihea. 8) Ja soolo on mingi roki loo moodi . 8)

Muidu väga hea .
Pikale kiskus natuke ka.
kaltz

Post by kaltz »

Tegelikult olen jah tema vend, aga selles teemas on pmst tema kirjutanud. :D Ta vahel kasutab minu kasutajat. :D
Locked