Miserywork - Under Dead Sky
Miserywork - Under Dead Sky
No Tere!
Me siis oma bändiga saime valmis esimese demoga linti. Alustasime bändiga 2007 augusti keskel. Nüüdseks on olemas umbes 4 lugu valmis, aga ainult see on lindis. Mina ise mängin seal kitarri ja ka seda soolot. Öelge mis arvate!
Head kuulamist
Link: www.purevolume.com/Miserywork
Me siis oma bändiga saime valmis esimese demoga linti. Alustasime bändiga 2007 augusti keskel. Nüüdseks on olemas umbes 4 lugu valmis, aga ainult see on lindis. Mina ise mängin seal kitarri ja ka seda soolot. Öelge mis arvate!
Head kuulamist
Link: www.purevolume.com/Miserywork
Purevolume playerist tulev saund on ikka üsna juba. Asjast aimu saamiseks pidi loo alla sikutama. Römisemine pole absoluutselt minu maitse, aga olgu see minu isiklik tragöödia. Lugu on iseenesest väga kõva. Kahe kitarri koostöö meeldib väga. See vahemäng (algab 01:45) tõmbas veidi üldmuljet alla. Soolo võibolla õige pisut puine, aga pole häda midagi. Trummi (taldrikute) saund kuidagi pehmevõitu. Üldmulje on ikka väga hea. Kütke edasi!
http://www.myspace.com/taimomusic
Buy me a beer, two bucks a glass, come on help me, I'm freezing my ass!
Buy me a beer, two bucks a glass, come on help me, I'm freezing my ass!
- damageplan
Mulle endale väga meeldib, eriti see leebema häälega koht. Ja üldse, kitarri partiid on ka mõnusad, ma julgeks öelda, et natuke leian ühiseid jooni Avenged Sevenfoldi algsema materjaliga. Soolot võiks natuke ka putitada, siis oleks väga kõva lugu ikka. Ja muide, kas te võtate osa ka "Proovikas 2008"?
Üldkokkuvõttes, hästi tehtud.
Üldkokkuvõttes, hästi tehtud.

- damageplan
- damageplan
Mulle isiklikult metalcore on väga vastukarva, sest ma ei leia mingit fiilingut nendest viisidest. (mõnikord on ka, aga no ikka harva).
Puhas vokaal koos oma lauluviisiga on minu arust jama, mulle just meeldib see rögisev osa (suht hästi teeb seda). Trummikäigud ei meeldi. Kitarrikäigud on oma rütmi poolest ka minu arust väga sarnaseed tatatatatatatata tii-tii-tii-tii, aga no eks see metalcores nii olegi. Soolo näiteks minu arust on isegi suht hea, eriti see koht, kus trumm hakkab crashil mängima (läheb hästi kokku). Aga no samas, kuulates midagi, mis eriti ei istu, muutun ma ilgelt pedandiks, ehk siis, loo üldmulje on vägev
Puhas vokaal koos oma lauluviisiga on minu arust jama, mulle just meeldib see rögisev osa (suht hästi teeb seda). Trummikäigud ei meeldi. Kitarrikäigud on oma rütmi poolest ka minu arust väga sarnaseed tatatatatatatata tii-tii-tii-tii, aga no eks see metalcores nii olegi. Soolo näiteks minu arust on isegi suht hea, eriti see koht, kus trumm hakkab crashil mängima (läheb hästi kokku). Aga no samas, kuulates midagi, mis eriti ei istu, muutun ma ilgelt pedandiks, ehk siis, loo üldmulje on vägev

Ärge tulistage pianisti, ta teeb kõik, mis suudab.