Aidake algajat

Erinevate firmade pillid
anna72

tsauki

Post by anna72 »

mul on selline probleem...
ma tahaks osta endale kitarr ja ma olen täiesti uus ehk pole kunagi mänginud ja ei tea kitarrist midagi :oops: ...mida ma pena tegema ja millise peaks ostama ehk milline oleks kõige parem...?
kus saaks yltse trennis ka käia kitarri mängimas ehk nagu trennid?
palun aidake
tänan :P
solnewko
indy123

Post by indy123 »

tunnis mitte trennis :O ?
akustiline ( klassikaline , western ) ?
elektrikas ?
Squier Affinity Strat
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
anna72

Post by anna72 »

indy123 wrote:tunnis mitte trennis :O ?
akustiline ( klassikaline , western ) ?
elektrikas ?

nu jam tunnis
akustiline
:D
ma mõtlen mis nagu kaua püsib ja mida on veel vaja kitarri jaoks
varustus?
solnewko
indy123

Post by indy123 »

mis kaua püsib :D ?
ok
õpetaja soovitas mule strunali pilli ( nailonkeeltega ) kui tahad nailon siis strunalit soovitati mulle:D

metallkeeltega soovitas ta Vintaget . olen näind neid , iseeneset ilusad pillid:D aga kõla kohta ei oska õelda sest minust kobamate mängimist olen näinud:D (õpetaja soovitas vintaget ikkagi ;) )

varustust :D ... osad tagavad selle jalatoega mis käib vist vasaku jala all ja pill siis toetub sinna jalgade vahele kuidagi .
vb. tahad medikat või nii :D

ok mina , kui taun , olen oma jutu lõpetad ... teised hakkavad pärast parandama mo teksti aga ma arvan et midad halvasti pole siin ;)
Squier Affinity Strat
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
Kirveraidur

Post by Kirveraidur »

Vintaget kiidetakse tõesti. Atasin ise ühel sõbral pilli osta ja provisin enamuse neist kuni 3k maksvatest ISi Vintagtest läbija oli mõnus.

Washburn archtop > VoxAC30
Diktaator

Post by Diktaator »

Pill
kuni 3k ei tea aga endale ostsin 3800.- vintage'i ja ma olen eriti rahul. Kõik akustilised, millele küüned taha olen saanud peale seda, ei jäta head muljet üldse...

Varustus
No medikat tahad vb tõesti, mina näiteks ei taha, ei meeldi üldse medikaga mängida, pigem pikad küüned paremal käel... aga kidrale võiks koti küll muretseda, on vähe mugavam transportida. Siis veel üks hea asi on häälestaja. Kui sa just ei ole nagu Valgre, absoluutse kuulmisega, siis sa ei saa kunagi pilli nii täpselt häälde kui häälestajaga.
Kui sa ostad näiteks Vintage'i VEC350, mida ise soovitan, siis on sul see võimalik ka võimendisse pista (kusjuures teeb üsna head häält), aga vast päris alguses pole sellel mõtet.
| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|
www.dwamband.com|
Hemp

Post by Hemp »

Nailonitest on Strunal jah üle prahi. Mul püsib kenasti kaks-kolm päeva statiivi peal hoides hääles ka enamus keeli.

Hohner on kah päris hea- IS-musicus. Strunalit saad seal samas vaadata.

Treenin ennast ise hetkel. Mängin kuskil 1,5 tundi päevas. Mätliku akustiline kitarr koos plaadiga ja Kitarrimäng võhikule on treeneriteks. Samuti kitarrikooli kama- netis ja raamatus.

Alustasin täpselt samamoodi. Pilli valides lasin müüjal omale ette mängida pille. Millise heli meeldis selle ostsin ära. Meelidinud pille proovisin käes ka hoida, et kuidas tundub.

Julge pealehakkamine on pool võitu.
http://www.lasteasi.ee
http://www.kleepsuvabrik.ee
Henri tel. 5070884
Müügiks:
Klassikalise kitarri kohver.
VOX DA5
Tankist

Post by Tankist »

Endalgi 2600.- eegune Vintage pill.
Sellise raha eest bueno asi, hääles püsib hästi ja kõla on ka selline võimas ja mõnus.
Vintage V400N akustiline
Epiphone SG G-400
Rolandi valge Mikrokuubik
Mfantasies

Post by Mfantasies »

ma ei saa aru üldse mis point on alguses see akust osta?(no kui sa kantrit mängima hakkad siis jah:D) osta mingi 1.6k-2kne elektrikas(ostes võta keegi targem kaasa, kes midagi jagab muidugi), kui tahtmist palju hakkad kodus harjutama, kui natukene vähem püsivust siis lähed õpetaja juurde, õpid mingi aasta(kui viitsid siis ka paar) ja hakkad edasi ise õppima, siis selleks ajaks ostad vähe korralikuma pilli, mingi 5-6k näiteks? või kuidas rahakott lubab...

minu arvates on õige kidravennike ikka enamuse ise õppinud, mitte kuskil õpetaja valvsa pilgu all sepapoisse pähe tagund...(see minu arvamus)
Sander.S

Post by Sander.S »

ja mina ei saa yldse aru mis mõtet on siia kahte yhesugust postitust panna
ja äkki räägid siis meile ka, mille poolest kodus õppija õpetajaga õppijast parem on :lol:
ma olen palju kuulnud, et kodus ei tasu õppida ja võid miskit valesti õppida...aga et kodus õppija on "üks õige kidravennike", see on juba midagi uut :lol: :lol:
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
Mfantasies

Post by Mfantasies »

no see et "üks õige kidravennike" seda vast mitte, aga näiteks vaadates ütleme 2a kidrakoolis käinud meest ja siis 2 aastat omalkäel õppinud meest siis ma ei tea... minul jääb küll selline mulje et kidrakoolis peale duuride muud midagi ei õpetatagi...(võibolla oleneb ka tegelasest), kuid omalkäel õppinud inimesel on minuarust parem skill(minuarvamus) see et kodus õppides midagi valesti läheb on ka suht väike võimalus(mängid ju nii kuidas endal mugavam)
macaivar

Post by macaivar »

kodus 6ppimise pluss on see, et saad ise otsustada,
kuidas m2ngida, mida m2ngida,
keegi ei kisa et "hoia k2tt nii moodi",
yhes6naga ise tead mida teed
tahad mingit lugu selgeks saada - v6tad youtube.com lahti,
ning leiadki mit varianti kuidas m2ngida...
samuti n2ed kuidas s6rmed paigutada jne...

kitarri6petajad: no offence, 2rge solvuge,
mul pole kellegagi olnud kurba kogemust,
lihtsalt see on minu tagasihoidlik arvamus...
Sander.S

Post by Sander.S »

sellisel juhul pole teil tegu olnud kidraõpetajatega, vaid lihtsalt mingite jobudega, kes kangesti raha tahavad saada
minu kidra õpetaja ei käsi mul kätt nii hoida nagu tema tahab või ei õpeta mulle neid asju, mida tema heaks arvab. ta võtab mingi teema ylesse ja kui mulle ei meeldi siis ma ytlen ja mõnikord, kui tal midagi pähe ei tule, siis kysib ise, mida ma parajasti õppida tahaks. õppimine toimub seejuures sellel tasemel, kus mina tahan ja hoolimata, et tegu on suhteliselt nõudliku kohaga, siis on ikkagi nii, et kui ma ikka yldse ei taha teooriat õppida, siis seda me ka ei tee. ta õpetab mulle seda stiili, mida ma konkreetselt tahan ja kui ma esimesse tundi läksin küsis ta mult detailselt, mida ma õppida tahan ja mis muusikat ma kuulan. kõige suurem pluss on see, et ta võib kõikvõimalikud tehnikad väga pisiasjalikult läbi võtta.
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
Diktaator

Post by Diktaator »

Mfantasies wrote:ma ei saa aru üldse mis point on alguses see akust osta?
Akust on asendamatu, vähemalt minu jaoks ja ma olen kindel, et ma pole ainuke. Ja alguses on akust kohe kindlasti parem kui elektrikas.
| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|
www.dwamband.com|
k6ll
Site Admin

Post by k6ll »

mingi rodriques klassikalisi pille nailon keeltega müüakse kah 3800.- need on minuarust üle prahi pillid odavatest nailon keeltega pillidest
Locked