vaja teada helipeadekohta
vaja teada helipeadekohta
Kas kitarril võivad erinevad helipead peal olla, et mitte kuju poolest erinevad vaid firma ja paremuse poolest või peavad kõik olema samasugused? Ja kas fenderi kujulisel võib ainult 3 helipead olla? Humbuckerid neil peal olla ei tohi?
Vb rumalad küsimused aga oleks vaja teada.
- Terminaator
- Terminaator
Aktiiv- ja passiivhelipäid ei soovitata jah koos kasutada. Samuti ei soovitata koos kasutada magnetilisi ja piezohelipäid (seda juhul, kui piezol ei ole vastavat eelvõimu).
See ei tähenda, et sul ei võiks kitarril eri tüüpi helipäid peal olla. Julgelt võid passiivide kõrvale ühe aktiivi ka panna. Probleemid algavad alles siis, kui sa üritad neid korraga kasutada.
See ei tähenda, et sul ei võiks kitarril eri tüüpi helipäid peal olla. Julgelt võid passiivide kõrvale ühe aktiivi ka panna. Probleemid algavad alles siis, kui sa üritad neid korraga kasutada.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
paremad helipead aitavad, aga parem võim aitab veel rohkem
kui see encore kõlab akustiliselt hästi, siis on ikka mõtet temasse investeerida.
kui see encore kõlab akustiliselt hästi, siis on ikka mõtet temasse investeerida.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Sõltub. Minu arust on helipäid ja muud elektroonikat mõtet upgrade'da pillil, millega sa plaanid pikemat aega mängida. Encore sul vaevalt selline pill on. Isegi, kui sa paned uued helipead, jäävad muud komponendid varsti su arengule jalgu, ja lõpuks oleks selle raha eest, mis sa uute juppide alla panid, juba uue pilli saanud.eXism wrote:Mõtet oleks ühele strat encorele paremad helikad otsida?
Muidugi on alati variant uue pilli ostmisel Encore'lt helipead maha võtta ja uuele panna, aga siis peab sul uus pill muidugi sama tüüpi olema.
Üldiselt mina investeeriks pigem korralikku võimu ja siis veidi aja pärast vaataks korralikku keskklassi pilli poole ning hakkaks seda oma maitse järgi tuunima.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Nojh siis. Muidu see "võim", kui see on see siis see peaks olema sama mis voidil. Pedaale ma ei kasuta kuna arvuti kõlbab mulle küll
(juhul kui need ka võimuga seotud).
)
Ma ei teagi eriti kas ta kõlab hästi kuna olen juba oma pilliga ära harjunud ja mitte ühtegi muud elektrikat näppinud (peres pole inimesi kes elektrikat mängivadvoid wrote:paremad helipead aitavad, aga parem võim aitab veel rohkem![]()