Sea of lies

Locked
martra

Sea of lies

Post by martra »

Kes oskab selle loo ära mängida sellel pole teiste laulude õppimisega vist küll mingit probleemi. Et siis küsimus et kes suudab selle loo ära mängida. Võiks siis siia ülesse panna selle laulu. kui ka väga hea ei tule pole midagi halba. võiksite veidi proovida ja lindistada.

video on selline: http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=1

Tabulatuur on selline: http://www.azchords.com/s/symphonyx-tab ... 41243.html

Kui ei oska või ei viitsi kõike mängida siis proovige kasvõi natuke. :wink:
wahur

Post by wahur »

ma olen mõelnud, et miks sellised "talendid" esitavad oma lugusid jubeda "mozart electro bastard drum" mixi taustal. Aga ilmselt sellepärast, et ükski mõistlik pillimees ei taha mängida kellegiga, kes kõlab nagu Paganini on steroids.

Tõsiselt oli see musikaalselt üks jubedamaid shreedimisi. Tehniliselt kiire ludistamine küll aga suht boring. Pikka iga sellele, kes tabla kirjutas!
One dog barks at something, the rest bark at him.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Sorry, aga tõesti ei näe sellisel asjal mõtet. Öeldagu pealegi, et hapud viinamarjad, aga kui kogu "lugu" ainult shredimisest koosnebki, siis tekib nagu küsimus, et kas tüüp on aeglaselt (ja meloodiliselt) mängimise täiesti ära unustanud.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Valupill

Post by Valupill »

Maitse küsimus, minu jaoks on see lugu vägagi kuulatav. Kiire riff teeb asja huvitavaks ja soolod sobivad minu meelest looga väga hästi kokku.
Kuid ma ei saa päris hästi aru miks sa sellise üleskutse tegid :roll: .
krustok

Post by krustok »

shred alert.. oh kui ägeda mängu saaks teha.. nagu paroodia red alertist.. Shred alert.. mulle meeldib.. aga nüüd teemasse.. ou gaad.. sellel mehel pole oma pilli suhtes ega ka muusika suhtes, mida ta mängib absoluutselt mitte mingit emotsiooni.. ma võiks midi programmi ka nii kiiresti mängima panna.. inimene vs masin.. siisnkohal.. vahet pole.
Rig: Yamaha Pacifica 112 (mod) -> Boss ME-50 -> Harley Benton GA5
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
urho

Post by urho »

Kui keegi seda lugu mängida tahab, siis on võimalik kusagilt poest kindlasti hankida see Guitar Chapteri õppe-DVD, kust see video pärit on.

Ja loo kohta, et see suht tüüpiline Symphony X.
WqEst

Post by WqEst »

ei, alguses 10 seci oli päris huvitav, aga pärast ei olnud nagu midagi kuulata... selline jõudemonstratsioon on taoliste mega-tehniliste mängijate puhul nii vooruseks kui ka needuseks. võtame kasvõi steve vai, keda tõenäoliselt kõik teavad. mees võib sekundisse sisse peenestada sada nooti, aga kõik need jäävad "kuivaks".
aga teema kohta: shredi õppimiseks ja sado-masohhistlikeks väljaelamisteks võib seda harjutada küll 8), aga päris lindistamisega ei viitsiks ennast vaevata
Last edited by WqEst on 16 Jun 2007, 16:48, edited 1 time in total.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

krustok wrote:shred alert.. oh kui ägeda mängu saaks teha.. nagu paroodia red alertist.. Shred alert.. mulle meeldib..
Image
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
quagmire

Re: Sea of lies

Post by quagmire »

martra wrote:Kes oskab selle loo ära mängida sellel pole teiste laulude õppimisega vist küll mingit probleemi.
sama absurdne, kui see, et kes ei oska mängida Smells Like Teen Spirit'it, ei ole õige kitarrist.
he he .. Allllriiiight!
Omen

Post by Omen »

Michael Romeo? Ta näeb täpselt välja nagu üles paistetanud Yngwie malmsteen ju! Samas stiilis mängib ka.
k6ll
Site Admin

Post by k6ll »

mul on ta see terve õppevideo olemas kus ta näitab trikke. Ega seal nyyd midagi eriti karmi pole, tegelt on see üks sweep pickingu alt alt pickingu miximine, ta kasutab palju täis toon skaalat ja samuti harm ja mel minoore. Aga üldiselt sellised kiired käigud on tüüp kombineerinud erinevat alrvu alt pick trikkidega. Et kui tvaliselt mngitakse kiireid käike kogu aeg 3 nooti skaala, siis tema komineerib 4 nooti + 3nooti keelel segamini. Et siis parem käsi mängib medikaga 1 keele 4 nooti, teisel 3 nooti, 3 keele 4 nooti 4. keele 3 nooti jne. Et selline raskemat sorti alt picking. Et palkjsid käike mängib ta kas 5, 7, või 11 nooti ühe löögi sees. See on ainuke asi mis teda tavalistest shred tüüpidest eristab. Ja see et talle meeldib täis toon skaalat kasutada.
Lumeveer

Post by Lumeveer »

Mumeelest vägagi andekas kitarrist see Michael Romeo.Kui antud video puhul võib küll tunduda,et tegu on liigse ludistajaga,siis tegelikult see nii ei ole.Bändis symphony x,kus too mängib ei ole seda ludistamist sugugi liiast.See soolomäng on seal kõige muuga väga hästi seotud.Ei ole nagu Malmsteeni puhul,kus ta ainult ludistab ja teistele kohta tema bändis ei leidu.Symphony x'st rääkides on bändis kõik liikmed võrdsed ja see bänd on minumeelest ka üks omanäolisemaid.
Ise muidu mängin ka kitra,aga seda lugu veel küll järelemängida ei oska.
jomm

Post by jomm »

Ma vaatasin et ta mingi eit,rinnad ees ja puha:D
aga üks näpuvärdjas on :D
Locked