Soolofest 2007 Detsember - HÄÄLETUS 10. JAANUARINI!
nõustun... see teema on juba suht offtopic... aga inimesed kamoon noh
soolofestist võiks ikka osa võtta???

| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
Nonii, sain ka midagi salvestatud.
NB! Ma ei vastuta füüsiliste või psüühiliste traumade eest, mida järgneva loo kuulamine võib kaasa tuua.
Click here for torture (2.8MB)
NB! Ma ei vastuta füüsiliste või psüühiliste traumade eest, mida järgneva loo kuulamine võib kaasa tuua.
Schecter C-1 Classic -> Boss DS-1 -> EHX Metal Muff -> EHX DMM -> Marshall JCM2000 DSL201
nojaa mitte just eriti nauditav aga sinu kidrast tuli sellist mõnusat nasaalset soundi välja kohati.
| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
dh wrote:Nonii, sain ka midagi salvestatud.
Amazing...
-ly bad...
rütmis võiks ikka püsida ju!
kuid siiamaani parim =)
peaaegu võib öelda, et siiamaani ainuke ka...
peale minu oma on veel kaks tükki laekunud, millest üks on maas hetkel...
peale minu oma on veel kaks tükki laekunud, millest üks on maas hetkel...
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
Tõepoolest, nüüd hommikul seda kuulates on endal ikka väga piinlik ja vähe on hetki selles loos, mis kõrvu ei kriibiks.
Ning lindistatud oli see läppari helikaardiga, proovisin küll heli tarkvaraliselt veidi elavamaks teha aga ei suutnud.
Ning lindistatud oli see läppari helikaardiga, proovisin küll heli tarkvaraliselt veidi elavamaks teha aga ei suutnud.
Schecter C-1 Classic -> Boss DS-1 -> EHX Metal Muff -> EHX DMM -> Marshall JCM2000 DSL201
no tähtis on osavõtt nii et congrats 

|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|