Mony wrote:kogu kraam (v.a. strat mis on ehitamisel)
Lähipäevil peaks saabuma ka selline tore mänguasi nagu Marshall MicroStack 4.
äge kraam! kas attenuator moonutab tooni ka palju võrreldes niisama VJ crankitud tooniga? kui valjuka moonutused kõrvale jätta (valjukas moonutab nagunii ainult bassnoote) aga ma soovitaks küll selle marshalli tellimuse tühistada kui veel võimalik. valve juniori kõrval küll ikka täielik kräppfest.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Asi selles, et kui niisama crankida võim jääb stock kõlar lahjaks ja hakkab moonutama (ja kõlarimoonutus mulle ei meeldi, ehki on ka vastupidiseid arvamusi). Weberiga saab puhtalt selle võimuosa enda lambidraivi kätte ja see ON HEA:)
Mis marshalli puutub, siis see on mõeldud vähe teiseks otstarbeks - mahub kitarrikohvrisse ära, mistõttu pole vaja mitut kasti kaasa vedada;)
See epi nimelt kaalub pea 12 kg, niiet pole teda nii lõbus kaasas tassida midagi.
Heli poolest sellest marshallist loomulikult epile vastast pole:)
Kõvasti parem on küll!
Kuigi mulle tundub, et teatav protsent tooni erinevusest tuleb uute keelte arvelt
Kui sa nüüd teatad, et panid pärast vahetamist vanad keeled tagasi peale, siis on need seapead oma hinda mitmekordselt väärt, muidu on niisama väga head helipead.
liivainimene wrote:Kõvasti parem on küll!
Kuigi mulle tundub, et teatav protsent tooni erinevusest tuleb uute keelte arvelt
Kui sa nüüd teatad, et panid pärast vahetamist vanad keeled tagasi peale, siis on need seapead oma hinda mitmekordselt väärt, muidu on niisama väga head helipead.
Pean tunnistama, et nii märgatavat muutust, nagu Krustokil, ma oma pillil ei täheldanud. Samas ma ei lindistanud mitte otse, nagu Ivo tegi, vaid läbi võimu (H&K 15R, eq keskel) ja MXL 990 mikri. Ma kahtlustan, et mikri nahka see erinevus suuresti läks, kuna ta on konde ja tundub madalaid sagedusi rohkem armastavat, kui kõrgeid. Igatahes kõlavad seapead tegelikkuses palju erksamalt, kui seal lindistusel. Ja mis minu jaoks vist kõige enam nende kvaliteedi kohta ütleb - sillahelipea läbi Rat-i annab täiesti arvestatava kärina, mitte ebamäärase sumina, nagu vana Duncan Designed pea.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Dunlop Tortex 88. ( Samad, mida Emppu Vuorinen kasutab )
Boss TU-80 häälestaja
Üks selfmade mikrofonistatiiv ka.
Pluss veel sittakanti kaableid, crate'i pedaal, millega võimul kanaleid vahetada.
Lähiajal lisandub MXR 6-band EQ
Last edited by seldon on 09 Apr 2008, 16:45, edited 1 time in total.
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.