Soolofest 2007 Detsember - HÄÄLETUS 10. JAANUARINI!
indy123 wrote:tegin siis mp3'eks...
http://6.download-1.files-upload.com/50 ... st_mp3.mp3
aga palun
E: muutsin linkki veel igaksjuhuks
Kohutav. Seda ütlen ma selle pärast et sa rohkem harjutaksid =)
ära võta isiklikult.Prolly oled algaja ka. Kenad skaalad sul vahepeal. Järgmine kord proovi medikaga. Hea et proovisid vähemalt.
Last edited by angus on 10 Dec 2007, 21:48, edited 2 times in total.
Sellega öpetad sa praegu inimesi kuidas oma arvuti helikaart, vöi isegi kogu arvuti, läbi lasta.indy123 wrote:ma lindistan mikkriga aga kui sul on kaks juhet sis pane 1 võimu outputti ja teine arvutisse ( vaheotsik ka peab olema et 6,5mm mahuks 3,5mm aukku)
Juhe tuleb panna vöimu körvaklapi väljundisse vöi Rec-Out auku. Tavaline väljund on liiga vöimas arvutile..
Muuda siis tagasi.indy123 wrote:tegin siis mp3'eks...
http://6.download-1.files-upload.com/50 ... st_mp3.mp3
aga palun
E: muutsin linkki veel igaksjuhuks
404 Not Found
E: sealt ikka sain kuulata löpux:
indy123 wrote: http://files-upload.com/files/670874/bl ... st_mp3.mp3
(sealt saab downloadida )
niih... ma ka tagasi. Indy versioon ainult laekunud jah... ma ütleks, et ma ei pea ennast heaks mängijaks aga nii mööda ma nüüd küll ei mängi
sorry...
Aga selle teema juurde et jh... lindistamine.
Võimalus 1
No pmst jah enamus võimenditel on emulated output või recording auk. Selleks, et võimendi siis otse arvutisse ühendada, on vaja tavalist kahe otsaga audiojuhet ja ühte vahejublakat, mis siis ühendaks omavahel jah 3,5mm juhtme otsikut ja 6,3mm pesa (see jublakas näeb välja selline, kes veel ette ei kujuta.)
Et timmida võimendist tulev sound selliseks, et see lindistusel väga kohutav ei kõlaks, on väga lihtne trikk: Alt paremast nurgast leiate sound controli. Sealt siis Microfone'i alt MUTE linnukese eemaldades peaksite kuulma arvuti kõlaritest seda soundi, mis jõuab võimendist arvutisse ja mida teie helikaart suudab edasi anda.
Võimalus 2
See variant on lausa ainuõige, kui sul ei ole võimendit ja elektrikitarri, vaid omad ainult akustilist pilli. See on siis kõige lihtsam - Mikrofon tuleb asetada kõlakasti augule nii lähedale (ise olen vahel pannud isegi kõlakasti sisse, lased keeled lõdvaks ja topid mikrofoni sisse), et siis see püüab teie tekitatud heli kinni.

Aga selle teema juurde et jh... lindistamine.
Võimalus 1
No pmst jah enamus võimenditel on emulated output või recording auk. Selleks, et võimendi siis otse arvutisse ühendada, on vaja tavalist kahe otsaga audiojuhet ja ühte vahejublakat, mis siis ühendaks omavahel jah 3,5mm juhtme otsikut ja 6,3mm pesa (see jublakas näeb välja selline, kes veel ette ei kujuta.)
Et timmida võimendist tulev sound selliseks, et see lindistusel väga kohutav ei kõlaks, on väga lihtne trikk: Alt paremast nurgast leiate sound controli. Sealt siis Microfone'i alt MUTE linnukese eemaldades peaksite kuulma arvuti kõlaritest seda soundi, mis jõuab võimendist arvutisse ja mida teie helikaart suudab edasi anda.
Võimalus 2
See variant on lausa ainuõige, kui sul ei ole võimendit ja elektrikitarri, vaid omad ainult akustilist pilli. See on siis kõige lihtsam - Mikrofon tuleb asetada kõlakasti augule nii lähedale (ise olen vahel pannud isegi kõlakasti sisse, lased keeled lõdvaks ja topid mikrofoni sisse), et siis see püüab teie tekitatud heli kinni.
| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
Võimalus 1 kohta veel, et need recording out väljundid annavad tavaliselt liinitaseme signaali. Mina seda mikrisisendisse ei paneks. Samas integreeritud helikaardid on vast tehtud selle arvestusega, et kasutajad üritavad igasuguseid võimalikke ja võimatuid signaale igasse võimalikku auku lasta, aga siiski võiks alguses sisendi volüümi madalamaks keerata, et eelvõimu mitte läbi kärsatada.
Võimalus 2 kohta niipalju, et kui sul on vähegi korralikum mikker, siis suuna see sõrmlaua 12. krihvi poole, kitarrist umbes 5-10cm kaugusel. See annab palju parema heli.
Muidugi mingi juustumikriga lindistades erilist vahet ei ole, ja sellised tulebki vast kitarri sisse toppida, et normaalse tugevusega signaali kätte saada.
Siis veel võimalus 5 - kitarr otse arvutisse, ja kasutada mingit pluginat võimendi, kõlarite ja efektide emuleerimiseks.
Võimalus 2 kohta niipalju, et kui sul on vähegi korralikum mikker, siis suuna see sõrmlaua 12. krihvi poole, kitarrist umbes 5-10cm kaugusel. See annab palju parema heli.
Muidugi mingi juustumikriga lindistades erilist vahet ei ole, ja sellised tulebki vast kitarri sisse toppida, et normaalse tugevusega signaali kätte saada.
Siis veel võimalus 5 - kitarr otse arvutisse, ja kasutada mingit pluginat võimendi, kõlarite ja efektide emuleerimiseks.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.