ise mõtlesin seda osta korra ... aga panen nati juure ja ostan natsa parema aga taolise ... marshall on hea ... aga 15 w kas on mõtet ? ...aga pillipoest kallis ka ... ,ma ise pooldan seda ning minu poolt jah xD
Squier Affinity Strat
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
ma olen 2 korda sealt tellinud ja ma elan saaremaal kuressaares ... see on ka eesti ju ... niiet ikka toovad ... aga arvesta er 25 euri tuleb ikka tellimusele otsa !
Squier Affinity Strat
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
Selle komplekti võim on "not an amp, it's a box with bees inside."
Olgu see Epi ise mis ta on, aga läbi MG pole sealt suurt midagi loota.
Seega, hinna-kvaliteedi suhte tõttu minult "ei."
Kui oled natuke edasijõudnud mängija, siis ehk ütled, mis pillikola sul praegu on? Kui palju oled valmis kulutama uutele asjadele?
Siis saaks vaadata ja mingi mõttekama komplekti kokku panna.
seda küll jah ... sest võimust pole tõesti midad loota ... aga thoman-is saab ise ka komplekte teha ... ja saabtsipa odavamalt kui lihtsalt listi panna ja tellida...
ma olen ise küll nii tellind et teen ''creative bundle''
Squier Affinity Strat
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
Ütleme, et 10k on väikest-viisi piiriks. Kitarr jääb vast siis samaks aga kas on midagi samas hinnaklassis võime millel ei ole beez inside . Endal on mingi Sakura 700 kr mis osteti alguseks. Ärme selle kvaliteedist üldse räägime. Mängu poolelt ütleks nii et barre akordid tulevad juba enamvähem välja. Sõrmed ei ole valusad. Loon ise muusikat väikest-viisi.
ma soovitaks sul veidi ootada ja otsida kasutatud epi lp standardit. mõne kasutatud saaks heal juhul kuue kiloga(minu jaoks on 8k natuke palju epi standardi kohta) ja siis jääks neli kilo üle et korralik võimendi osta.