Epiphone Explorer 1958 Korina BLK

Erinevate firmade pillid
Locked
v2ints

Epiphone Explorer 1958 Korina BLK

Post by v2ints »

Et siis tellisin endale selle pilli. On kellegil sellega kogemusi ja mis on selle head ja vead. Olen küll juba palju uurinud selle kohta aga äkki mõnel veel mingi pärl sekka öelda;) http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=2400840
Reveal Your Dark Side.
Hybrid Soldier

Post by Hybrid Soldier »

Jah on küll.
Sealt oleksid sa umbes 1200.- odavamalt saanud http://www.thomann.de/gb/epiphone_explo ... na_blk.htm
Elektrikitarr-Stagg I300BK
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Flanker

Post by Flanker »

Keegi on äkki proovinud, kuidas see pill kõlada võib kui sellele Gibsoni 496R ja 500T pikapid peale lükata? Ja et kuidas ta oma stock helikatega kõlab näiteks ESPi sama hinnaklassi exploreritega võrreldes? ESPil muidugi EMG'd ja hoopis teistsugune saund, aga ma mõtlen just hinna-kvaliteedi suhet. Ehk on kellelgi kogemust, nii huvi pärast tahaks teada.
J.

Post by J. »

peab ikka julgust olema, et epifoon ilma proovimata tellida.
šhuubiduubi
ddes3
Moderaator

Post by ddes3 »

Olen mänginud Epiphone Korina Explorerit, millel EMG'd peal.
Julgeks ainult kiita! Ülihea sustain ja bassine heli.

Alguses ehk natuke harjumatu kael(paks?) aga mu akustil on samasugune, nii et ei olnud hullu.

See sama pill on muideks praegult müügis!
http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=17017
v2ints

Post by v2ints »

J. wrote:peab ikka julgust olema, et epifoon ilma proovimata tellida.
Olen proovinud seda pilli stanfordis ja meeldis aga lihtsalt tahtsin teada mis kogemused teistel selle pilliga on;)
Reveal Your Dark Side.
v2ints

Post by v2ints »

ddes3 wrote:Olen mänginud Epiphone Korina Explorerit, millel EMG'd peal.
Julgeks ainult kiita! Ülihea sustain ja bassine heli.

Alguses ehk natuke harjumatu kael(paks?) aga mu akustil on samasugune, nii et ei olnud hullu.

See sama pill on muideks praegult müügis!
http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=17017
Mul juba pill tellitud enam ei ole midagi teha:) Tellimust ka tühistada ei taha kuna Gunnar ka mul mingi isa tuttav või nii. Kui aus olla siis ei tunne vajadustki seda tühistada. Ja mis puutub sellesse EMG helipeadega explorerisse siis minu teada täna läks selle pilli potensiaalne ostja rakverre selle pilli järele;)
Reveal Your Dark Side.
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Nii , keegi ei tea kas Stanfordis selline Explorer 1958 Korina N (Kollane, tegelt pole kollane.See on mingi lakitud süsteem) on olemas ja mis hind oleks?
Terminaator

Post by Terminaator »

Nooja kui siin juba väga aegund teema lahti kaevamine toimus, kuidas pill siis on kah?
Flanker

Post by Flanker »

Andre wrote:Nii , keegi ei tea kas Stanfordis selline Explorer 1958 Korina N (Kollane, tegelt pole kollane.See on mingi lakitud süsteem) on olemas ja mis hind oleks?
Ma pole küll paar kuud käinud seal, aga varem pole kunagi olnud. Must on samas küll, aga see on seal sitaks kallim kui pillipoes, seega telli julgelt pillikast, kui soovi on.
v2ints

Post by v2ints »

No nii ma olen siis Epiphone Exploreri omanik. Mis tast rääkida...Tal on suhteliselt paks kael. Mulle endale meeldib väga. Minu arust on kael väga mugav ja hea. (Seda mul mitmed sõbrad ka väitnud kes mu pilli pelanud on) Noo soundi kohapealt see, et tal pole just kõige paremad helipead, et selle kallal annab viriseda. Üleüldiselt on pill väga 5 pill selles hinnaklassis. :wink: Vot see oli minu arvamus asjast aga igal ühel oma arvamus...
Reveal Your Dark Side.
J.

Post by J. »

passi ebayd... saad gibsoni. vähe kallim on, aga on väärt ka
šhuubiduubi
v2ints

Post by v2ints »

Tõsi ta on... ise piidlen ka gibsoni poole.
Reveal Your Dark Side.
Terminaator

Post by Terminaator »

Mnjaa ega ühest Explorerist ära ikka ei ütleks küll :P
Locked