Harley Benton

Erinevate firmade pillid
indy123

Post by indy123 »

HARLEY BENTON
HBMS15BK

suht kõige odavam vist ka :D ... ostsin sellep. et ma ei teadnud siis midad neist pillidest eks :D

aga see on halb ... võibolla tõesti sinu oma parem ( loogiliselt võttes on küll parem :D )
indy123

Post by indy123 »

mitte et mul oleks ja et ma ostan vaid niisama tahaks teada : http://www.thomann.de/gb/harley_benton_ ... _ebass.htm

kas selle bassiga algajad saaksid hakkama ?.... täiesti alustuseks ( mitte minule ega kellegile vaid küsin üldiselt ) ????
??
Enno

Post by Enno »

indy123 wrote:mitte et mul oleks ja et ma ostan vaid niisama tahaks teada : http://www.thomann.de/gb/harley_benton_ ... _ebass.htm

kas selle bassiga algajad saaksid hakkama ?.... täiesti alustuseks ( mitte minule ega kellegile vaid küsin üldiselt ) ????
??
ÉI saaks, 99% tõenäosusega vajab see asjavärk üsna palju timmimist ja meelitamist.
indy123

Post by indy123 »

jama lugu
:D
hannesp

Post by hannesp »

Ütleme nii, et Harley Bentoni pilli võib osta siis, kui sa tead täpselt, mille sa endale kaela saad. Mina näituseks teadsin täpselt, mis juustu ma endale kaela saan :lol: Aga võtan seda, kui ajutist lahendust, et pillimäng päris soiku ei jääks :)
sguitar

Post by sguitar »

Meie bassmees ostis HB bassi mingi 2k -se . Midagi pole veel ära kukkunud ja heli on täitsa normaalne .
Washburn & Randall
indy123

Post by indy123 »

heh miks kõik ajavad erinevat juttu... :D ... kuigi enam pole NII oluline ka teada ... nati on asi selles ka et firma maksab ... :D
kikaskilla

Post by kikaskilla »

selle 13k hb kohta et see on ju archtop ja vaata palju normaalsed archtopid maksavad...
frenzy

Post by frenzy »

HB-ga on suht jama lugu, et livele ei julge selle pilliga minna, hakkavad ütlema,et nääää harleiy hahahaa eks!
aga samas bändi bassimees ütles,et normi soundi teeb kellel muusikakogemust ja haridust 8a.
ja ise nagu arvan ka sama, kuid siiski võtan teise pilli kui livele minek! VIST
või siis vahetan kleepekad ära ja panen FRENZY :lol:
indy123

Post by indy123 »

hehe ... see oli väga hea inf frenzy ... ega laivile polegi vaja minna ... on vaja alustada ;) (mitte mina )

tänks !
Faded
Moderaator

Post by Faded »

frenzy wrote:HB-ga on suht jama lugu, et livele ei julge selle pilliga minna, hakkavad ütlema,et nääää harleiy hahahaa eks!
Kui sa mängida oskad, siis ei naerda midagi. Ja kui ei oska, siis ei päästa ka kallid Gibsonid sind.

Ma mängisin oma esimese Encore-ga päris hea hulga laive, enne kui tast lõplikult välja kasvasin ja uue pilli hankisin.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
frenzy

Post by frenzy »

ehe ... see oli väga hea inf frenzy ... ega laivile polegi vaja minna ... on vaja alustada Wink (mitte mina)
ma ei saa su jutust sittagi aru eriti sellest osast "laivile polegi vaja minna ... on vaja alustada" Et WTF! nagu? Äkki tõlgid või midagi...
indy123

Post by indy123 »

jah ... hentsik sai aru ;)
frenzy

Post by frenzy »

njh ei saanud aru.... nüüd sain..
aga ikka lähen livele selle pilliga, egas siis pappi ei pritsi nagu attis tsesrep :lol:
Locked