Ülemise sadula vahetamine
- liivainimene
Ülemise sadula vahetamine
Tuli mõte, et praeguse dollari kursiga oleks suhteliselt soodne tellida ebayst GraphTechi TUSQ sadul enda Ibanezi plastjunni asemele.
Küsimus on selles, et kuidas selle vahetamine on, ega väga keeruline protsess ei ole?
Ma oma pooleliolevale kitarrile panin sellise sadula peale, aga sellel oli ees ootamas tühi auk, Ibanezil oleks vaja vana enne eemaldada, see tekitabki väikest kõhklust.
On keegi ise teinud, teab kommenteerida, mingitele asjadele tähelepanu juhtida?
Küsimus on selles, et kuidas selle vahetamine on, ega väga keeruline protsess ei ole?
Ma oma pooleliolevale kitarrile panin sellise sadula peale, aga sellel oli ees ootamas tühi auk, Ibanezil oleks vaja vana enne eemaldada, see tekitabki väikest kõhklust.
On keegi ise teinud, teab kommenteerida, mingitele asjadele tähelepanu juhtida?
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
ma see nv just lasin panna uue nuti Isis. 80.- oli luust toorik & 50 tööd. keegi veel just kirjeldas et luud lihvides pidi tulema sarnane hais, kui jalakarvu välkariga põletades... siis sellest 50.- polnud üldse kahju (tegelt ma poleks üksi nagunii hakkama saanud sellega:P) aga kuna sul on grafiidist ja vist tahad ise teha, siis on teine lugu
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
- liivainimene
Tahaks pigem kommentaare isetegijatelt, mitte niivõrd et kes kus teha laskis.
See, mida ma tahan, ei ole grafiit, on mingi veider materjal, mida GraphTech nimetab TUSQ'iks, see on selline valkjas plastilaadne, heliseb ilusti. Ebayst saaks sellise, millel on keeltevaod juba sees, ainult välismõõt on vaja täpselt pilli järgi lihvida.
Aga Henri, sa käisid Tallinna või Tartu IS'is?
Ja 50 oli vana eemaldus + uue lihvimine + paigaldus?
See, mida ma tahan, ei ole grafiit, on mingi veider materjal, mida GraphTech nimetab TUSQ'iks, see on selline valkjas plastilaadne, heliseb ilusti. Ebayst saaks sellise, millel on keeltevaod juba sees, ainult välismõõt on vaja täpselt pilli järgi lihvida.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Ma vahetasin oma bassil ülemise sadula ära. Vana käis üsna hõlpsalt ära, nad on enamasti ainult paari liimitilgaga kinni.
Muuseas, mis mõõtudega sadulat sul vaja on? Mul on üks Fenderi-tüüpi tusq sadul üle hetkel, keelesooned sees ja vajab viimistlust ainult.
Muuseas, mis mõõtudega sadulat sul vaja on? Mul on üks Fenderi-tüüpi tusq sadul üle hetkel, keelesooned sees ja vajab viimistlust ainult.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
tallinna ISisliivainimene wrote:Tahaks pigem kommentaare isetegijatelt, mitte niivõrd et kes kus teha laskis.
kõik kõik oli selle 50 sees
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Tavaliselt tulevad nad jah suht kergelt lahti. ja uut pannes tasuks kah ainult otstest kahe tilga superliimiga panna. Et järgmine kord kah kergelt lahti tuleks ja puitu kaasa ei vötaks endaga.Faded wrote:Ma vahetasin oma bassil ülemise sadula ära. Vana käis üsna hõlpsalt ära, nad on enamasti ainult paari liimitilgaga kinni.
Tugevasti on möttetu kinni panna sest sadul ei lähe sealt ikka kuhugi. Keeled suruvad ise seda vastu kaela.
- liivainimene
Lugesin, et superliim olla vastunäidustatud, tavalise PVA-tüüpi puidukaga kästi vähemalt GraphTechi enda lehel panna.
Ibanezile läheb Gibsoni stiilis sadul, selline kõrgem ja ühe kumera küljega(link), Fenderi oma ei sobi vist.
Aga kuidas sa, Faded, enda vana ära said, koputasid külje pealt mingi asjaga välja?
Ibanezile läheb Gibsoni stiilis sadul, selline kõrgem ja ühe kumera küljega(link), Fenderi oma ei sobi vist.
Aga kuidas sa, Faded, enda vana ära said, koputasid külje pealt mingi asjaga välja?
Puiduliim on jah parem, superliim hakkab liiga kõvasti kinni ja võib ikka kaelast tükke välja kiskuda.
Fenderi stiilis sadul siis jah ei sobi, Gibsoni omad on suuremad.
Koputasin õrnalt ühe külje peale (taskunoa päraga vist, vahet pole eriti, millega), ja lahti ta tuligi. Alt oli õõnes plastik ka, nii et seal polnud liimi kuhugi eriti pannagi. Üldiselt need sadulad väga haprad ei ole, nii et siidinäppu ei pea mängima.
Fenderi stiilis sadul siis jah ei sobi, Gibsoni omad on suuremad.
Koputasin õrnalt ühe külje peale (taskunoa päraga vist, vahet pole eriti, millega), ja lahti ta tuligi. Alt oli õõnes plastik ka, nii et seal polnud liimi kuhugi eriti pannagi. Üldiselt need sadulad väga haprad ei ole, nii et siidinäppu ei pea mängima.
- liivainimene
No seda vana sadulat ennast mul vaja pole, selle pärast ma ei karda, ma mõtlen pigem just, et ta sealt koos mingite kaelatükkidega ära ei tule.
GT lehel soovitati veel enne äravõtmist mingi vaibanoaga veidi ümbert sehkendada, et värvi vms külge ei jääks, mis sellest arvate?
GT lehel soovitati veel enne äravõtmist mingi vaibanoaga veidi ümbert sehkendada, et värvi vms külge ei jääks, mis sellest arvate?
Mingeid suuri puidutükke ta kaasa ei võta, kui ta just tõesti hunniku superliimiga pole sinna liimitud. Pigem jääb sul sinna süvendisse vana liimi, mis tuleks viiliga siledaks lükata, enne kui uut sadulat sinna panema hakkad.
Mitte et värvi külge ei jääks, vaid et lakk kaela/sõrmlaua pealt maha ei tuleks. Kui sul on lakitud kael, siis tõmba jah mingi terava noaga mööda sadula serva, nii et lakist läbi lõikad, siis tuleb sadul puhtalt ära.
Mitte et värvi külge ei jääks, vaid et lakk kaela/sõrmlaua pealt maha ei tuleks. Kui sul on lakitud kael, siis tõmba jah mingi terava noaga mööda sadula serva, nii et lakist läbi lõikad, siis tuleb sadul puhtalt ära.