teie tehnika.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
daddario

Post by daddario »

TnX wrote:Olemas veel Boss Heavy-Metal 2
Helinäiteid?
TnX

Post by TnX »

daddario wrote:
TnX wrote:Olemas veel Boss Heavy-Metal 2
Helinäiteid?
See tuleb tunnistada on üks õudne asi. Ma ei mõistagi, et kellele või millele see tehtud on. Välja tuleb enamvähem alati puhas muda, ning distortionina kasutamiseks kõlbab ta vaid mu pisikese transsvõimu ees. Siis lisab ta ilma true-bypassita sellist soojust vms, võtab kiledust vähemaks.

Paljud kiidavad seda stonerrock.com foorumis, kui keegi suudaks leida vaid normaalsed settingud sellele, mina pole siiani suutnud midagi head sellest välja kruttida...samas Entombed sai päris okei asja kätte.

Enivei, ma teeksin päris palju erinevaid sämpleid, aga mul pole mikrit ning vastavat helikaarti :( Kui need kunagi hangin, siis kindlasti teen!
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
skateweb

Post by skateweb »

minu rig siis..

Kitarriks kas ibanez rg320(kollakas!!) helipead vahetatud emg seti vastu (81,85) võimuks marshall mg head ja cab ja olen täitsa rahul...sellesuhtes et mina olen endale siit sobiva drive ja cleani välja kruttind ei kurdaks üldse nii palju kui paljud kurdavad selle võimu üle.. Siis dunlop zw wah. Vahepeal kasutan ka enda costum made lespauli.. Kunagi kui fotika leiab laeb pilte kah
krustok

Post by krustok »

Minu kitarrid:
Elektrikitarr Mari "Mama Mojo" ja Akustiline "Lihtsalt" Maria.

Image

Minu Võimendi Harley Benton GA5, multieffekt Boss ME-50 ja Boss OS-2.

Image
Rig: Yamaha Pacifica 112 (mod) -> Boss ME-50 -> Harley Benton GA5
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
sguitar

Post by sguitar »

Kas see HB GA5 on ka hea ? Boss ME-50 näeb juba lahe välja . :D
Washburn & Randall
krustok

Post by krustok »

sguitar wrote:Kas see HB GA5 on ka hea ? Boss ME-50 näeb juba lahe välja . :D
On küll hea.. Aga mõtlen, et peaks lambid välja vahetama. Tahaks, et hakkaks moonutama varem.
Rig: Yamaha Pacifica 112 (mod) -> Boss ME-50 -> Harley Benton GA5
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
void

Post by void »

krustok wrote:
sguitar wrote:Kas see HB GA5 on ka hea ? Boss ME-50 näeb juba lahe välja . :D
On küll hea.. Aga mõtlen, et peaks lambid välja vahetama. Tahaks, et hakkaks moonutama varem.
lampide vahetamine seda ei tee. Ga5-l on juba suurima võimendusteguriga eelvõimulamp(12ax7)

vaheta R1 1megaoomise takisti vastu, lühista R2 ja R6, asenda R8 ja R9 väiksemate takisite vastu(umbes 700-1500 oomi), eemalda R7 skeemist. siis on sul tõeline tuldpurskav rokimonster, vaevalt vaja helitugevuse nuppu nullist kõrgemale tõsta kui juba lambid näitavad enda loomust!
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)

There aint no rock and roll without glowin' glass!
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Ma liitusin ka nüüd lõpuks Swinesheadi omanike klubiga - Samickul on kaelas Condor ja sillas Warthog. Varasemate Duncan Designed HB-103 helipeadega võrreldes on kindel edasiminek toimunud. Seapead on mõlemad selgemad ja täidlasema heliga. Kaelahelipea ei ignoreeri enam peenemaid keeli, ja sillahelipea sobib paremini cleani mängimiseks. Parim clean sound tuleb siiski mõlemast helipeast splitituna ja paralleelselt. Seda siis mu H&K 15R võimendiga. Homme saab proovikas ENGL Fireballiga proovida.

Teine kitarr (Tanglewoodi tele) on ka natuke tina saanud näha - sillas istub nüüd GFS Fatbody (overwound to 11k). Väga rokenroll. Üksinda isegi natuke liiga ere, sobiks ilmselt kantri jaoks, aga mõlemad helipead paralleelselt on väga ilus clean sound, ning jadamisi ühendades annavad nad kokku humbuckeri. Lisaks mu Rat armastab single coil helipäid.

Kitarride tuunimisega on nüüd mõneks ajaks ühel pool.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Henri

Post by Henri »

täna siis koondati microcube ära ja asemele tuli uus veri. Fender Champ 5F1 kloon, mis on valminud siin samas meie kodumaal ning tema ehitajaks on meie oma kitarrifoorumi liige(eks hiljem paistab kas ta lubab oma nime avalikustada). pildid leiab järgnevalt aadressilt:
www.zone.ee/armagedd0n/champ/
champi näol on tegu 5w kohvervõimendiga, võimendi+kõlarid. tal on üks kanal mis annab väga kena cleani ja kuskil 2/3 peal tuleb kerge kuuekümnendate od juurde. põhja keertuna on ikka oioioi, võrdluseks kuulake seda. täna sai tundi kaasa veetud, kuna kodus läbi ei jõudnud. trummidest mängis ilusti üle suht sama toon :D sai ka proovitud marshall guv'noriga ja metallicat oli ikka puhas rõõm läbi champi mängida. kuna miski pole täiuslik, siis paar iluviga on tal ka, aga mitte midagi tõsist... esipaneel tuleb ära parandada(pildilt näha, vildakas teine) ja miskid puurimisaugud on tal, kuna eelmine omanik kasutas teda treipingina:S ja selline jänt on ka, et kui kõvemini mängida, siis see vineerist kabinet hakkab plärisema. soovitati vatti/poroloni natukene äärtesse panna, aga samas lampvõim ikkagi.. jumal teab mis võib juhtuda.. ja kõige kenam on see et ma sain ta ainult ühe kiloga...
nüüd otsin mingit kärinablokki vahele ja jällegi äkki oskaks keegi soovitada midagi, millega saaks vähese gainiga sellise kerge 70ndate od ja 3/4+ gainiga midagi gunsi sarnast (raudselt jääb unistuseks:P).
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
skateweb

Post by skateweb »

henri: tee helinäiteid sellest asjandusest..Huvitab mis saundi annab.
Henri

Post by Henri »

kahjuks mul selline helikaart, millega pole võimalik arvutisse mängida. võibolla proovib nv kaameraga
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Kert

Post by Kert »

Mis helikaart sul siis on? Ka köige odavamatel integreeritud helikaartidel on ikka 3 auku olemas.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
Henri

Post by Henri »

mingi realtek high definition audio on vist, isegi mikkriga ei saa arvutisse rääkida
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Tee eraldi teema selle kohta. Sul on ilmselt kuskil mingi setting valesti pandud või määramata. Aga seda teemat ei maksa väga rööbastelt välja ajada.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Mony

Post by Mony »

kogu kraam (v.a. strat mis on ehitamisel)
Image
pedalboard:
Image

Jutt siis:

Pillid:
Fender Mexi Telecaster (seymour duncan five two helipead)
Washburn Shadow Series Strat Custom (handwound helipead, bodyl uus nitrolakk)
Gibson SG Special

Pedalid:
Boss DS-1 Monte Allums Plexi mod
Boss SD-1 Monte Allums TS808 mod
Boss BD-2 Monte Allums H2O mod
Boss MT-2 Monte Allums Sustainia mod
Marshall EH-1
Marshall RF-1
Noahs Ark TBSW-1 true bypass 5 loop switcher
Boss TU-2

Võimendi:
Epiphone VJ Combo modded (clean headroomi lisatud+veel nipetnäpet).
Weber Minimass 50W Attenuator

Various:
Kastiks pedalitele Boss BCB 60
Kaabeldus: Vovox, spectraflex, Klotz...

Lähipäevil peaks saabuma ka selline tore mänguasi nagu Marshall MicroStack 4.
Locked