Mul endal on kah SH-4 JB sillas ja SH-2 kaelas ülinormid helipead mõlemad.
sampleid saab muidu ametlikult kodukalt
SH-4
Clean
http://files.seymourduncan.com/audio/su ... rack32.mp3
Dirty
http://files.seymourduncan.com/audio/su ... rack33.mp3
Nõu helipeade osas
kui sa enda RGst mõnusamat paksemat tooni tahad saada siis ära neid duncaneid küll osta! Selleks otstarbeks on Duncani Custom Custom ja Dimarzio Breed head. Breed on väga mitmekesine kah, suudab teha kraami jazzist death metalini. hästi balansseeritud ja tal on see madalamate kesksageduste boost mis annab paksema saundi, samas muutumata mudaseks.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Minu arust pole paf humpidel iseloomu vahet. aint saund erineb veidi tämbrite poole pealt. Gibsoni peadest peaaegu asendamatud on burstbuckerid, kuid nende uute hind on meeletu ja need tahavad lisaks korralikke potekaid ja film-kondekaid, mis ka on jõhkralt kallid. niiet võid rahumeeli valida mingi odavama otsa paf pead(seymour, dimarzio, gotoh , schaller, obl jne)
Jah. Eeldusel, et kuju sobib. Ja arvesta, et aktiivhelipead tahavad kuskilt 9 volti saada. Ja single coil helipead võivad nt. 500k potekatega veidi kiledalt kõlada, ning humbuckerid 250k potekatega veidi mudased. Igasugu pisiasju on, mis lõpptulemust mõjutavad, aga jah, põhimõtteliselt võid ükskõik mis kitarrile ükskõik millised helipead panna.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
ma vist teen endale jõulukingiks säärase komplekti. tundub selle hinna eest kõige mõistlikum ost ning vintage stockidega ei anna võrreldagi. õpetaja pillil sai proovida neid, tundusid ihan hyväd. kaela peaga sai kenasi pehmeid toone ja silla peaga oli käristamis-rõõmu sajaga ning kõrgeid noote võttis ka selgelt, mitte ei vajunud kohe ära. siis mõtlesin, et kui juba nagunii uued poted ja helipead tulevad, võiks proovida coilsplittimist? nendega aga ma tean selle kohta seni ainult nii palju, et sellega annab humbuckeri ja singlecoili vahet sõita. ning miskeid väga ulme potesi on selleks vaja jne. järsku keegi oskab aidata siin, et kas see on väga raske ettevõtmine(kuskil tasu eest ei raatsiks neid installeerida) ja milliste omadustega potesi peab vaatama jnejnejene
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Coil spliti jaoks on sul vaja push-pull potekat. Sellel on sisse ehitatud lüliti (DPDT tüüpi) - potekanuppu üles tõmmates ja alla vajutades saad ümber lülitada.
Tartus on Liivamäel kindlasti selliseid potekaid. Kui sa helipead kavatsed ise ära vahetada, siis pole see coil split ka mingi eriline keemia. Skeemi peaksid Seymour Duncani lehelt leidma.
Muuseas, enne potede ostmist mõtle, kas sa tahad kummagile helipeale eraldi coil spliti lülitada. Ühe push-pull potega saad mõlemat helipead splittida (mul on oma pillil hetkel nii tehtud), aga kui tahad kombineerida ühte helipead splititult ja teist täisbuckerina, siis pead kaks potet hankima.
Tartus on Liivamäel kindlasti selliseid potekaid. Kui sa helipead kavatsed ise ära vahetada, siis pole see coil split ka mingi eriline keemia. Skeemi peaksid Seymour Duncani lehelt leidma.
Muuseas, enne potede ostmist mõtle, kas sa tahad kummagile helipeale eraldi coil spliti lülitada. Ühe push-pull potega saad mõlemat helipead splittida (mul on oma pillil hetkel nii tehtud), aga kui tahad kombineerida ühte helipead splititult ja teist täisbuckerina, siis pead kaks potet hankima.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.