Tere.
Plaan osta seda võimu alltoodud lingil. Olen lugenud, et see peaks omas hinnaklassis olema hea, samuti on clean ja overdrive channelit kiidetud, ka võimsuse näitaja 50W lamp on päris hea ma usun.
http://www.thomann.de/gb/peavey_valve_k ... ncombo.htm
Siit ka küsimus, et kas te olete selle võimuga keegi kokkupuutunud ja mis on teie arvamus sellest?
PS. Mulle meeldib nirvana, RHCP, blink (need küll kõik veidi erinevatest stiilidest, kuid ma usun, et see lamp peaks ära toitma)
Väga kaua mängind ei ole, kuid ei tahaks iga natukese aja tagant vahetada võime.
Ette tänades kõigile vastajatele
Peavey valveking 112
see on üsna vastakate arvamustega võimendi. mõnedele ta väga meeldib teistele mitte nii väga. üks oluline asi tema juures märkida on valjuhääldi. see on esialgu üsna jäik ja vajab palju crankimist et teda "sisse kasutada" ja saundi pehmemaks saada. muidugi olulise paranduse saundis ja ka helitugevuses annaks uue valjuhääldi ostmine. head valjuhääldid on thomannis kuskil 60-80 eurot(eminence'i omad. celestioni ja jenseni omad on tunduvalt kallimad aga helikvaliteet on selle põhjal mis ma inimestelt olen kuulnud sarnane ning paljukiidetud weberi valjukaid seal kahjuks ei müüda
)
kuna ta on 50W võim, siis selleks et saundu kujundaks ka kerge lõppvõimu moonutus (mis on tavaliselt väga ihaldusväärne), peab ta ropult valjuks keerama. nii valjuks, et kahjustab kuulmist väiksemas siseruumis mängides.
see pole minu poolt küll eriti informatiivne postitus kuna pole ise teda kunagi proovinud aga nojah loodame et kogemustega mehed tulevad ja räägivad. mulle endale pakub ka see võim huvi

kuna ta on 50W võim, siis selleks et saundu kujundaks ka kerge lõppvõimu moonutus (mis on tavaliselt väga ihaldusväärne), peab ta ropult valjuks keerama. nii valjuks, et kahjustab kuulmist väiksemas siseruumis mängides.
see pole minu poolt küll eriti informatiivne postitus kuna pole ise teda kunagi proovinud aga nojah loodame et kogemustega mehed tulevad ja räägivad. mulle endale pakub ka see võim huvi

Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!