epiphone

Erinevate firmade pillid
Locked
Sander.S

Post by Sander.S »

Ok, kui sinul midagi sellist juhtub siis sul on mingi väga halb loos kätte juhtunud, sest mina mängin väga palju pysti ja mul siukest jura igatahes pole :roll:
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
J.

Post by J. »

Frusciante wrote:
J. wrote:
go dying wrote:Mulle ei meeldi SG juures see, et kael on tasakaalust väljas ja vajub maha koguaeg.
vat kus lops. gibson näiteks sellist nalja ei tee
Mis asja sa ajad.. see ongi SG-tüüpi kitarride üks omadusi, et kael vajub alla. :lol:
no ma ei tea... mul gibson siukest nalja ei tee... SG täitsa
go dying

Post by go dying »

Kirveraidur wrote:
go dying wrote:küünarnukiga kere kinni hoidma
Mismoodi see välja näeb? :shock:
Mitte küünarnukkiga, vaid veenidega vms.

Ei tea miks siis mul nii on. Muidu täitsa ok pill. Kuigi mu kidraõps ütles ka, et SG-del on kombeks ära vajuda.
hannesp

Post by hannesp »

Mu praegusel Harley Bentoni SG säästupillil :lol: vajub ka kael alla, kuigi visuaalselt peaks kael lühem ja kergem olema
J.

Post by J. »

nii... sai test ära tehtud. nii nagu ta kaela paned, nii ta ka jääb. kael ei vaju kuhugi.
gibson SG siis.
Sander.S

Post by Sander.S »

ok kui aega on ma teen ka siukse kiire testi enda kidral ära
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Epiphone'i pillid on tõenäoliselt lihtsalt kergemast puidust, seega kael on võrreldes kerega raskem.
Sander.S wrote:halvad kyljed on võibolla see, et kui sul pole kohvrit või tugevamat kotti(näiteks minul on puha riidetykk seal) siis see pill läheb vaga kergelt häälest ära, kuna kael on suht nõrgalt kinni
Kael nõrgalt kinni? Kuidas sa sellise pilliga üldse mängida saad? Mis see kael sul teeb, logiseb või?
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Sander.S

Post by Sander.S »

ära hakka iga asja peale tähte närima Faded
aga igatahes mina tegin ka selle testi ja mingit vahet polnud kui pysti tõusta ja käsi sealt kaelalt ära võtta

Counterwise on sigahale
Frusciante

Post by Frusciante »

Hmm.. ei tea jah, naljakas, mul vajub küll kael alla. Isegi wikipedias on kirjas: "neck was slightly heavy, which made it tilt downwards." SG kohta. Ma ei tea võib-olla siis mingitel mudelitel ei vaju. :roll:
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Sander.S wrote:ära hakka iga asja peale tähte närima Faded
Ära ägestu. Ma lihtsalt tundsin huvi, et kuidas sa saad soovitada teistele kitarri, mis su enda sõnul vaevalt hääles püsib ning millel kael "suht nõrgalt kinni" on. Jeebus, kaela ja kere vaheline kontakt on kitarri kõige kriitilisem punkt üldse, ning hääles püsimine on mängitavuse seisukohalt samuti üks olulisemaid näitajaid.
Sander.S

Post by Sander.S »

ma mõtlen seda et näiteks les pauliga võrreldes on ta natuke nõrgemalt kinni(suhteline tähendab teistega võrreldes kui sa seda veel ei tea) ja kuigi ta mul alla ei vaju pysti seistes, siis teeb see siiski kõval käega painutamisel kergelt tremolo effekti. ja miks ma teistele seda soovitan on lihtslt sellepärast et kui kerged jamad kaelaga välja arvata (mis on tingitud lihtslt sellest et ma teda halvasti hoian), on kitarr igati hea
kui ma ytlen suht nõrgalt siis mai mõtle seda et kael nööriga kere otsas töllerdab, vaid seda et lihtslt mõne teise kidra ehitamise juures on seda rohkem täheldatud

Counterwise on sigahale
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Sander.S wrote:ma mõtlen seda et näiteks les pauliga võrreldes on ta natuke nõrgemalt kinni(suhteline tähendab teistega võrreldes kui sa seda veel ei tea)
Ma tean, mida "suhteline" tähendab. Võib-olla kui sa ise korrektset eesti keelt kasutaksid, saadaks sust paremini aru. Vihje: "suht" ei kuulu eesti keele sõnavara hulka.
ja kuigi ta mul alla ei vaju pysti seistes, siis teeb see siiski kõval käega painutamisel kergelt tremolo effekti.
Vibraato. Ja seda teevad kõik kitarrid, sõltumata kaela konstruktsioonist. Ära nüüd sellepärast ära ehmata, et su pill niimoodi teeb - see ei tähenda, et tal kael nõrgalt kinni on. Kael paindub lihtsalt, mitte ei liigu oma pesas.
ja miks ma teistele seda soovitan on lihtslt sellepärast et kui kerged jamad kaelaga välja arvata (mis on tingitud lihtslt sellest et ma teda halvasti hoian), on kitarr igati hea
Selge. Seda ma tahtsingi teada. Lihtsalt su eelnevast jutust jäi mulje, nagu oleksid need jamad kaelaga palju rohkem kui "kerged" - pill ei püsivat hääleski, kui kohvrit või kotti ümber ei ole.
Teinekord seleta asi rahulikult ära, mitte ära hakka tüli norima, eksole?
go dying

Post by go dying »

Fight!!!
Sander.S

Post by Sander.S »

ei mai nori tyli lihtslt et ma saan aru sul on vist igav kodus ja siis tahad minu keelekasutuse tõttu norida :lol: vms aga mul pole eriti aega mingit pikka jura kirjutada ja noh saad aru kyll. sa oled minust kordi kidraasjus targem aga iga sõna pärast ei maksa ka nyyd probleemi teha
sorry et väga offtopicusse jutt läks

Counterwise on sigahale
Velts.

Post by Velts. »

Epiphone Thunderbirdidest teab keegi miskit? Suvel oleks plaanis endale üks osta, Eestis on kusagil poes olemas ka? St, ma tahaks pilli enne tellimist(odavam) proovida ka.
We board up the house
Hide upstairs and wait
Locked