Arvesta sellega, et akustilise kitarri võimendi esitab oluliselt suuremat sagedusvahemikku, kui elektrikitarri võimendi, seda eelkõige kõrgete sageduste osas. Tulemuseks võib olla ebameeldivalt kile sound. Soovitaks võimu enne ostmist oma pilliga proovida.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
selles suhtes et ma vist olen seda kysimust juba kuskil enne märgand mis ma nyd kysima hakkan aga ikkagi ma tahan kindlat vastust saada:
Kui ma yhendan akustilise kidra või basskitarri võimuga tavalise kidra ja vastupidi, siis on kyll oodata yldjuhul hlvemat soundi, aga kas see teeb ka midagi jäädavat halba näiteks võimule???
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2
Sellele on kindel vastus antud kah juba ju.
Vöimuga ei juhtu midagi. Ja bassi kölariga ka mitte kui kitarri läbi selle mängid. Aga tavaline kitarri kölar ei pea vastu basskitarrile.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
[off]Seda kyll. Ja sellele lisaks on mul soome keelne layout kklaviatuuril pandud. nii et "õ" tähte pean Alt GR nupu kaudu vötma. ja tavaliselt ei viitsi ma seda teha. sellest need ö ja y tähed igalpool[/off]
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube