Garantii

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Faded
Moderaator

Garantii

Post by Faded »

Siin aeg-ajalt käib läbi see uute pillide/võimendite/plokkide garantii teema. Eriti näiteks ostu-müügi all, kus väidetakse, et kasutatud asjal ikka garantiid ei ole ja et parem on ikka poest tutikas osta.

Küsiks siis huvi pärast sellist asja, et kui paljud siit on üldse mingi kitarri või muu ostetud jupiga garantiis käinud, ja mis põhjusel? Või on kasutatult ostetud asjaga mingi probleem olnud ja tagantjärgi soovitud, et oleks vaid garantii olnud?
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
martra

Post by martra »

mu sõber kitarrilegend läks oma uue 12 tuhandese pilliga garantiisse sest krihvid polnud korralikult sees sellel. kujuta ette odaval kitarril polnud sellist jama. :roll:
ddes3
Moderaator

Post by ddes3 »

Mulle meeldib selliste asjade peale öelda et 'Juhtub ka parimates peredes!'
Kert

Post by Kert »

jah
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
Terminaator

Post by Terminaator »

Mind saadeti IS viisakalt "perse" kui ma läksin küsima, et okatave oleks vaja häälestada ja krihvilihvi teha. Öeldi, et nemad sellega ei tegele ja see ei lähe garantii sisse. :wink:
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Oktaavide häälestamine on küll selline elementaarne asi, mida igaüks võiks ise osata. Ja mis krihvilihvi puutub, siis saab ju ka enne ostmist vaadata, ega krihvid ebatasased pole. Eriti sellise hinnaklassi (10k+) puhul.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Kert

Post by Kert »

kitarri häälestus ei ole jah selline asi mis garantiisse puutub. Aga kui krihvid on ebatasased, siis ei tohiks neil midagi kobisemist olla. Oleksid pidanud tarbija kaitset mainima :P Tavaliselt peale seda ikkagi on asjadel garantii...
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
donkey

Post by donkey »

Mu võimendi hakkas mingi aeg vilisema, kui reverb peal oli. Viisin garantiiremonti, nad ütlesid, et arvatavasti on põrutada saanud, aga tegid ilusasti korda. No problem.
Locked