teie tehnika.
Minu kola siis: Üks kurikuulus Anttila Williamsi elektrikas, mis täiesti ülatavalt hea saudiga. Siis Yamaha RGX520fz, millele sai just Seymour Duncani SHH6B distorition helipea külge visatud. Plokkidest siis BOSS DS1, Rocktron Zombie distortion ja Digitech RP80. Ühed kasutatud odavad trummipulgad kah 

Ibanez RG2550 Prestige with EMG81 - Dr Boogie - Phase90 kloon - Boss NS2 - HB GA5.
päris huvitav klipp liivainimene
kas see on opethist mõjutatud, kõlas natuke nende sarnaselt
kuigi tooni pealt ma eriti rahule ei jäänud, see overdrive saund kuskil 1 minuti juures oli päris ebameeldivalt TRANSS minu lambipede kõrvade jaoks, väga kandiline ja krõbisev.
swinehead tundub küll tõeline edasiminek baashelipeaga võrreldes

kuigi tooni pealt ma eriti rahule ei jäänud, see overdrive saund kuskil 1 minuti juures oli päris ebameeldivalt TRANSS minu lambipede kõrvade jaoks, väga kandiline ja krõbisev.
swinehead tundub küll tõeline edasiminek baashelipeaga võrreldes
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
faded, aga palun 
http://www.flake.pri.ee/kraam/22102007.jpg
Hetkel pole paremat käepärast, seega telefoniga tegin.

http://www.flake.pri.ee/kraam/22102007.jpg
Hetkel pole paremat käepärast, seega telefoniga tegin.
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
- liivainimene
Mida muud sa mu puhtast TRANSSv6imendusest ikka ootaksidvoid wrote: kuigi tooni pealt ma eriti rahule ei jäänud, see overdrive saund kuskil 1 minuti juures oli päris ebameeldivalt TRANSS minu lambipede kõrvade jaoks, väga kandiline ja krõbisev.

Aga kui dh ütles, et l6pus oli Benighted, siis nii oli, ma täpselt ei mäleta, ja kuulata ka ei saa.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Liigutasin selle järjekordse lamp vs. transs jutu eraldi teemasse. Katsuks siin mitte väga üldist juttu rääkida, see teema on siiski eelkõige oma tehnika eksponeerimiseks.
Last edited by Faded on 25 Oct 2007, 17:34, edited 1 time in total.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
oih sorri faded.
aga enda ületüürimispedaali bad monkey kohta võin öelda et täitsa hea pedaal, soovitan soojalt! väga hea hinnaga kah(kuskil 6 sotti + kohaletoomine thomannist). teeb järgi seda lampvõimu lõppfaasi ületüürimist täitsa hästi(ka läbi väikestel helitugevustel lampvõimu). kuigi läbi mu micro cube-i kõlab ta päris s*tasti, ei soovitaks bad monkeyga jamama hakata kui kasutate transsvõimu, see lihtsalt ei saavutaks pedaali otstarbega kooskõlas olevat eesmärki.

aga enda ületüürimispedaali bad monkey kohta võin öelda et täitsa hea pedaal, soovitan soojalt! väga hea hinnaga kah(kuskil 6 sotti + kohaletoomine thomannist). teeb järgi seda lampvõimu lõppfaasi ületüürimist täitsa hästi(ka läbi väikestel helitugevustel lampvõimu). kuigi läbi mu micro cube-i kõlab ta päris s*tasti, ei soovitaks bad monkeyga jamama hakata kui kasutate transsvõimu, see lihtsalt ei saavutaks pedaali otstarbega kooskõlas olevat eesmärki.
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
ma kasutangi teda tema enda draivi pärast, tema lineaarvõimenduse sätin ma ainult nii valjuks et helitugevus oleks sama nii pedaaliga kui väljalülitatult. ta ei võimenda päris nii palju et võimendi enda 12ax7-e esimest trioodi ületüürima panna - vähemalt minu mitte-nii-erksate passiivhelipeadega ei võimenda piisavalt.
aga lihtsalt üllataval kombel see lampvõimu sujuv kergelt ebalineaarne võimendus mõjutab tooni isegi madala helitugevuse juures piisavalt, et muuta muidu natuke "kärisev" bad monkey ragin sujuvamaks, samas kui micro cube'i kalk külm lineaarne võimendus jätab saundi nurgeliseks - isegi siis kui kasutada bad monkeyt nende micro cube'i modelleerimiskanalite kaudu.
bad monkey jätab kidra enda tooni ka alles kenasti mitte ei hakka sellega manipuleerima
muidugi paar klippi räägiks palju rohkem aga mul pole ühtegi mikrit praegu
transsvõimu juurde ma bad monkeyt ei soovitaks, sel juhul pole ta ragin midagi oluliselt erinevat transside enda omast.
aga lihtsalt üllataval kombel see lampvõimu sujuv kergelt ebalineaarne võimendus mõjutab tooni isegi madala helitugevuse juures piisavalt, et muuta muidu natuke "kärisev" bad monkey ragin sujuvamaks, samas kui micro cube'i kalk külm lineaarne võimendus jätab saundi nurgeliseks - isegi siis kui kasutada bad monkeyt nende micro cube'i modelleerimiskanalite kaudu.
bad monkey jätab kidra enda tooni ka alles kenasti mitte ei hakka sellega manipuleerima
muidugi paar klippi räägiks palju rohkem aga mul pole ühtegi mikrit praegu

transsvõimu juurde ma bad monkeyt ei soovitaks, sel juhul pole ta ragin midagi oluliselt erinevat transside enda omast.
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Tegin oma wah-pedaalile überlihtsa modifikatsiooni - paigaldasin lüliti, mis võimaldab ta volüümipedaaliks ümber lülitada. Väga lahe, lihtne teostada (lihtsalt ühe kondeka ühendus maaga katkestada), ja volüümipedaaliga saab igasugu toredaid trikke teha.
Paar pilti ka:

Esimesel pildil on trükkplaadi keskel näha The Whipple induktorit. Teisel pildil on 3PDT lüliti (true bypass), ning vasakus ääres SPDT lüliti, mis teostab ülalmainitud wah/volume lülitust. Induktori vahetus ja true bypass on juba varem tehtud modifikatsioonid.
Paar pilti ka:

Esimesel pildil on trükkplaadi keskel näha The Whipple induktorit. Teisel pildil on 3PDT lüliti (true bypass), ning vasakus ääres SPDT lüliti, mis teostab ülalmainitud wah/volume lülitust. Induktori vahetus ja true bypass on juba varem tehtud modifikatsioonid.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.