teie tehnika.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
served

Post by served »

Faded wrote:
Andre wrote:Ma ei räägi karbist lol , ma räägin elektroonikast .
Ma tean. Aga kui sul valmis joodetud trükkplaat kuskil kilekotis istub või riiulis tolmu kogub, pole sellest ju suurt tolku, või mis? Seega hoobelda, et see elektroonika maksab seal 15 krooni või null krooni, on mõttetu, kuna sa selle raha eest ikkagi midagi reaalselt kasutatavat ei saa.

Ma OTin veel veidi, Korralik potekas maksab tevalos üle 50krooni, seega, headel plokkidel on 3+.. potet, jõudu tööle 15 krooniga.
Muide see Koduantila kataloogi kasutamine on sarnane, et prindid skeemi kataloogi lehele ja siis triigid selle plaadile, ei pea hakkama mingite spets kiledega jamama.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
TnX

Post by TnX »

Gibson Les Paul Standard -> Mesa Boogie rackmounted Dual Rectifier -> kmd 4x12
või
Gibson Les Paul Standard -> Marshall JCM800 2210 -> kmd 4x12

Olemas veel Marshall MG15CDR ja Boss Heavy-Metal 2, mis teadmata põhjustel saavad väga vähe kasutust :roll:
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
DropD

Post by DropD »

TnX wrote:Gibson Les Paul Standard -> Mesa Boogie rackmounted Dual Rectifier -> kmd 4x12
või
Gibson Les Paul Standard -> Marshall JCM800 2210 -> kmd 4x12

Olemas veel Marshall MG15CDR ja Boss Heavy-Metal 2, mis teadmata põhjustel saavad väga vähe kasutust :roll:

Neid tahaks kuulda kohe :D
viitsid, tee paar lindistust?
Crooked

Post by Crooked »

Täna lisasin siis pisikese võimendi kodukasutusse. Roland Micro Cube, valge. Seda ilmselt küllalt arvustatud / uuritud / katsetatud jne. :)
daddario

Post by daddario »

served wrote:Muide see Koduantila kataloogi kasutamine on sarnane, et prindid skeemi kataloogi lehele ja siis triigid selle plaadile, ei pea hakkama mingite spets kiledega jamama.
Oot, mis printerit peaks kasutama?
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Laserprinterit. Tinti ei saa sa triikides paberi küljest kätte.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
ddes3
Moderaator

Post by ddes3 »

Schecter C-1 Hellraiser FR
Yamaha ERG121

Rocktron Zombie
Rocktron Black Cat Moan Wah
Ibanez TS7
Boss Tu-2

Crate GT212
Roland Microcube

Pildid ehk hiljem.
Saaks nüüd mingi korraliku võimu ka, oleks päris hea juba.
liivainimene

Post by liivainimene »

Ka minu tehnikapark on viimase nädalaga täienenud.
Ibanezil on nüüd sillas uhke puust katetega Swinesheadi helipea, briti käsitöö :)
Helipealüliti vahetasin ka ära, mugavama vastu (hüppab väikse plõksuga keskele, eelmist oli kerge kogemata üle lükata).
Siis sain veel täna Marshall Jackhammeri omanikuks, tahan veidi eksperimenteerida erinevate kärinasaundidega.

Pole kummagagi veel lähemalt tutvunud. Helipea tundub olevat vähem kile kui originaal, paremini tasakaalustatud ja selgema heliga.

Ja oktoobrikuu jooksul loodan oma projektikitarri ka valmis saada, kui külmad ilmad garaaži (töökoda) ära ei jääta.
Kunagi teen Ibanezist poosepilte ka. Seni võite vaadata minu loodud nõmedat photoshoppi:http://skv.pri.ee/2007/arctuuning.jpg
Umbes selline ta välja näeb :P

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Swinesheadist pilte/juttu/klippe!
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
liivainimene

Post by liivainimene »

Pilt on ainult helipeast endast, mul praegu pole kaamerat: link.

Ta kõlab igatahes paremini kui tehasehelipea. Seda ei olnud üksinda eriti mõtet kasutada, ta oli liiga kile, loogilisem oli kaelahelipea juurde panna ja sellel natuke volüümi maha keerata, et mõnusam tasakaal leida. Seapead kannatab üksi ka pruukida, ta ei muutu nii õhukeseks. Ta pole nii palju tugevam, kui ma arvasin, aga see ei häiri mind eriti. Totaalselt kärinale orienteeritud pead ma nagunii ei tahtnud.
Praegu hetkel mul pole aega klippe teha, see tahab väikestki keskendumist. Kindlasti teen neid, vanast helipeast tegin enne mahavõtmist juba mõned, et oleks võrdlusmoment.
Vaatasin, et mul vedas, jõudsin just enne hinnatõusu ära tellida, nüüd on kõik 5 naela kallim. Aga kunagi, kui jälle rikkaks saan, tellin arvatavasti kaela ka mõne seapea.
Ainuke asi oli postiteenistuse kiirus, see tahtis halliks ajada, kui kodukal on kirjas 3-7 working days, mul läks kokku vist 12 tööpäeva.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
liivainimene

Post by liivainimene »

Nonii.
Publikumi tungival nõudmisel, võrdlusmaterjal!
vana pea
swineshead

Võimu seaded olid mõlemad samad, ekvalaiseris kõik keskel, reverb 3 peal. Puhtamatel oli cleankanali eelvõim põhjas (sealt mõnus moonutus), kärinakanalis oli gain ~6-7 peal. Lindistasin igeriku mikriga, mingi arvuti oma. Sellest või kuskilt tuli swinesheadi klipi algusse veidi müra sisse. Kvaliteeti võtab maha ka CEP2, mis on nõmedik ja ei luba mul üle 96 kbps mp3 salvestada.
Sealt tuleb välja, et seapea on erksam, selgem, aga ei lähe sealjuures kiledaks. Kärinaga kõlab vähemalt minu kõrvale ta ka paremini, kuigi toon on subjektiivne mõiste.

Siia juurde veel pilt mu praegusest pillipargist (jah, see on udune, aga kaamera patareidest jätkus täpselt üheks pildiks):
Image

Andre
Moderaator

Post by Andre »

See värvimata on see mis ise tegid? Ülikena on . Ära värvigi ära , ainult lakk peale 8)
liivainimene

Post by liivainimene »

On jah seesama.
Mõtlesin õlitada, sellega veidi värv vast muutuks, aga üldjoontes oleks ikka naturaalne. Samas läbipaistev nitro oleks ka variant võib-olla... Ah, ma ei tea, teeks enne keretööd valmis (humbuckeri auk on veel puudu), siis vaataks edasi viimistlusvariante.

Terminaator

Post by Terminaator »

Kuidas selle Marshall Jackhammeri drive siis ka on?
liivainimene

Post by liivainimene »

Võrreldes mu võimuga, kõvasti mitmekülgsem. Tal on 2 režiimi, od ja dist, ja siis päris kõvasti igasugu seatavaid asju (vol, gain, bass, treble, contour ja freq, see viimane kontrollib, mis sagedusest alates contour maha võtma hakkab). Mulle meeldib OD osa rohkem, sellest saab mõnusa crunchi moodi asja kätte. Eks kui kunagi jõuan, salvestan sellega ka mingit jamadust, saab kuulda.

Locked