üks proge
Ise neid kahte ei kasuta, nii et ei tea. Kui keegi leiab täisversiooni, võiks teada anda küll.
Muidu see mArma oma on suhteliselt adekvaatne programm küll. Kaugeltki mitte täiuslik, aga mõnedel juhtudel on tast abi küll. Ma olen lihtsalt mingi MP3 jupitamise programmiga (nt. Meda MP3 Splitter) loost ~20-sekundilised jupid välja lõiganud ja mArmaga neid analüüsinud. Veidi tüütu, aga üldiselt mul mingite väiksemate kohtadega ongi abi vaja, kus ise akordidest aru ei saa.
See, et ta bassitabi annab, on ka tore nähtus.
Muidu see mArma oma on suhteliselt adekvaatne programm küll. Kaugeltki mitte täiuslik, aga mõnedel juhtudel on tast abi küll. Ma olen lihtsalt mingi MP3 jupitamise programmiga (nt. Meda MP3 Splitter) loost ~20-sekundilised jupid välja lõiganud ja mArmaga neid analüüsinud. Veidi tüütu, aga üldiselt mul mingite väiksemate kohtadega ongi abi vaja, kus ise akordidest aru ei saa.
See, et ta bassitabi annab, on ka tore nähtus.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Tere
Panen siia ka ühe programmi mis tunneb ära cd peald duure.
ja see on : Digital Music Mentor
Ja selle saab tõmmata siit http://www.sienzo.com/
kuigi see on demo saab sellest ikka ülevaate
ja see on : Digital Music Mentor
Ja selle saab tõmmata siit http://www.sienzo.com/
kuigi see on demo saab sellest ikka ülevaate
Tere
Faded
äkki saad aitata kuidas ma saan välja lõikata
20 sekundilisi juppe programmis
nimega Meda MP3 Splitter ja seda analüüsida
programmiga FullSuiteScriber
Teised kes teavad ka võivad ka aitata.
Võibolla on veel programme mis tunnevad cd-e pealt ära duure.Eel pool mainitud programmidest ja programme millega saab lugusid lõigata ja neid teise programmiga analüüsida.
Paluks ka programmide aadressisd panna kus neid saab tõmmat kui tüli ei tee.
Ettetänades
äkki saad aitata kuidas ma saan välja lõikata
20 sekundilisi juppe programmis
nimega Meda MP3 Splitter ja seda analüüsida
programmiga FullSuiteScriber
Teised kes teavad ka võivad ka aitata.
Võibolla on veel programme mis tunnevad cd-e pealt ära duure.Eel pool mainitud programmidest ja programme millega saab lugusid lõigata ja neid teise programmiga analüüsida.
Paluks ka programmide aadressisd panna kus neid saab tõmmat kui tüli ei tee.
Ettetänades