Dünaamika
Dünaamika
Me teeme bändiga sellist mingit gothic power melodic mis-iganes metalit. Ja mul on räme tahtmine sinna sisse dünaamikat tuua, saaks asja paremaks teha. Siis ma käisin muusikapoes volumepedaale vaatamas, aga öeldi kohe ära, et sellel ei ole mõtet, sest lava peal ei saa jalaga seda nii täpselt reguleerida.
Kui kuradi tundlikud need siis on ja kas seda tundlikust saab ka reguleerida ? Igatahes, dünaamika teeks lood paremaks.
Kui kuradi tundlikud need siis on ja kas seda tundlikust saab ka reguleerida ? Igatahes, dünaamika teeks lood paremaks.
Ärge tulistage pianisti, ta teeb kõik, mis suudab.
vblla sa siis ei seletanud müüale täpselt ära mida sa tahad. Ma soovitaksin sul nüüd nii teha et seleta meile mida sa tahad, me räägime sulle kudias asi on ja siis lähed sinna samasse muusika poodi ja küsid müüalt uuesti selle küsimuse ja siis hakkad teda harima!
Hi-Gain
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
- liivainimene
ega ei anna küll parema käega mingit erilist dünaamikat teha. ja nupu värk on ka kehva. ma räägin loo eri kohtadest, kus volume ikka poole peale kukub.
ja see tema jutt oli jah veidi veider.
idee on selline, et teha vähe orkestrilikumaid lugusid, kus on sees p, f, mf, fff jnejne. värgid, aga ma ei leia võimalust seda teha ilma volume pedaalita. (ok isiklik helimees on ka variant
)
ja mängustiiliga saab jah midagi teha, aga mitte nii palju.
ja see tema jutt oli jah veidi veider.
idee on selline, et teha vähe orkestrilikumaid lugusid, kus on sees p, f, mf, fff jnejne. värgid, aga ma ei leia võimalust seda teha ilma volume pedaalita. (ok isiklik helimees on ka variant

ja mängustiiliga saab jah midagi teha, aga mitte nii palju.
Ärge tulistage pianisti, ta teeb kõik, mis suudab.
-
kui tahad rajult minna vähemrajule, siis osta multikas. Teed helid valma, paned järjekorda ja seal saad ju eritugevused ära salvestada, siis nupuvajutusega saad kohe vaiksemalt ja veel vaiksemalt mängida ja parema käega saab küll. tõmba gain peale ja tõmba õrnalt näpuga üks e ja siis anna medikaga see sama e, peaks ikka tohutu vahe sees olema. Muidugi kui oskusi napib siis on iga tõmme eritugevusega ja siis on võimatu mingit dünaamikat sellviisil tekitada, samuti ei pruugi plaan töötada sita võimu ja/või kidra(helipeade) korral
Kui aga on soov teha sellist...noh, kirki imet näiteks, et mingi soolo tuleb nagu kaugelt sisse üksiku noodika, siis pane volume pedaal vahele ja saab tõhusalt tõmbad keele ja vajutad pedaali, tuleb nagu kaugelt ja uhkelt siis tõmbad uue, enne lased pedaali lahti ja vajutad taas, väga uhke(või siis vastupidi, lased ploki lahti ja lõpus on vol põhjas pealevajutades nullis)
Kui aga on soov teha sellist...noh, kirki imet näiteks, et mingi soolo tuleb nagu kaugelt sisse üksiku noodika, siis pane volume pedaal vahele ja saab tõhusalt tõmbad keele ja vajutad pedaali, tuleb nagu kaugelt ja uhkelt siis tõmbad uue, enne lased pedaali lahti ja vajutad taas, väga uhke(või siis vastupidi, lased ploki lahti ja lõpus on vol põhjas pealevajutades nullis)
Fade in-i saab kitarri volume nupuga kah teha, kui see sobiva koha peal on, et parema käe väikse sörmega saab mängimise ajal seda kruttidaNeegriteisand wrote:Kui aga on soov teha sellist...noh, kirki imet näiteks, et mingi soolo tuleb nagu kaugelt sisse üksiku noodika, siis pane volume pedaal vahele ja saab tõhusalt tõmbad keele ja vajutad pedaali, tuleb nagu kaugelt ja uhkelt siis tõmbad uue, enne lased pedaali lahti ja vajutad taas, väga uhke(või siis vastupidi, lased ploki lahti ja lõpus on vol põhjas pealevajutades nullis)
-
Saab ikka. Valjudes kohtades mängid kõvemini, vaiksemates õrnemini. Või proovi üldse sõrmedega mängida, või kitarri volüüminuppu maha keerata.elektri wrote:ega ei anna küll parema käega mingit erilist dünaamikat teha.
Mõtle sellele, et trummaril näiteks pole kuskil mingeid volüüminuppe ega -pedaale, kogu dünaamika on kätes. Ja saab hakkama küll ju.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
- Kirveraidur