ma mõtlesin et pole mõtet uut teemat teha, niisiis küsin et kas on võimalik pingutite keeramist raskemaks muuta. et kuna kitarril statiivi pole panen sele kas seina najale või voodisse, kus pingutid alati kuhugi vastu käivad ja lähevad kergesti häälest ära. kas oskate lahendust pakkuda või on ainus võimalus statiiv osta.
Martra
Väike mure
- liivainimene
- liivainimene
Code: Select all
Missugused sul siis on?
- liivainimene
Hm. Gäksil peaks teoorias saama pinguti lahti lammutada (tagant kate maha), aga ma ei tea, kui lihtne see on ja kas seda saab teha nii, et keeled peal ja pinge all.
Muidu võiks seal all olla hammasratas, mille keskel peaks olema kruvi (puhtteoreetiline jutt, ma olen gäksidega küll kokku puutunud, aga mitte lammutanud). Selle kruvi pingutamine peaks ka aitama.
Vaata, kui raske seda katet maha saada on, kuidas ta kinni on.
Muidu võiks seal all olla hammasratas, mille keskel peaks olema kruvi (puhtteoreetiline jutt, ma olen gäksidega küll kokku puutunud, aga mitte lammutanud). Selle kruvi pingutamine peaks ka aitama.
Vaata, kui raske seda katet maha saada on, kuidas ta kinni on.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
ei viitsind uut teemat teha , aga mul ka selline probleem et alates 12. fretist jäävad keeled natuke kõrgeks kui ma neid sillast madalamaks laseks siis tõonäolislet hakkaks nad väga plärisema(hetkel ei plärise) , et mis ma tegam peaks,ma arvan et nad on sealt kaela juurest veidike liiga madalale lihvitud , kas oleks ise võimalik neid sealt kaela juurest kõrgemale tagasi tuua.Ja üks asi veel.Millega puhastada musta läikivat elektrikat tolmust ja sõrmejälgedest.