algeline effekti protsessor või pedaalid
algeline effekti protsessor või pedaalid
ma mõtlen et kas on mõtekam osta pigem mitu effekti pedaali kui üks effekti protsessor. et effekti protsessoril peab neid asju kogu aeg kruttimas käima ju, aga pedaalidega pole nii, onju. effekti protsessoril on küll rohkem võimalusi, aga see on aeglasem. mis teie arvate sellest asjast. 
- liivainimene
Kui sul on palju pedaale, siis pead sa neid ikkagi kruttima. Prosega on see asi, et sa saad kõik kohe kätte, ja siis ei tea, mille kruttimisest pihta hakata ja kus piiri pidada.
Ja sellest ei saa ma aru, et mismõttes prosel "kogu aeg" kruttima peab ja pedaalidel ei pea?
PS: Kui tahad lihtsalt efektidega tutvuda, on protsessor puhtmajanduslikult mõttekam. Saad aru, mida tahad kasutada, siis müüd prose maha ja ostad endale pedaalid, kui protsessori kvaliteet sind ei rahulda.
Ja sellest ei saa ma aru, et mismõttes prosel "kogu aeg" kruttima peab ja pedaalidel ei pea?
PS: Kui tahad lihtsalt efektidega tutvuda, on protsessor puhtmajanduslikult mõttekam. Saad aru, mida tahad kasutada, siis müüd prose maha ja ostad endale pedaalid, kui protsessori kvaliteet sind ei rahulda.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS