Kitarri ehitamisega seotud probleemid???
- liivainimene
- liivainimene
Kas keegi oskaks siis öelda, kus on peenikesi liivapabereid saada? Mõtlen peenemaid kui 240, see on nt Ehituse ABC's piiriks (või olen ma tähelepanematu?).
EDIT: Hm, veidi tähelepanematust jah. EABC otsingumootor näitab peenemaid küll, kuni 1200 isegi, aga kirjas on juures vesilih. Vat sellise asjaga pole ma kokku puutunud, teab keegi kommenteerida, kuidas see vesilihvimine käib? Märja paberiga lihtsalt?
EDIT: Hm, veidi tähelepanematust jah. EABC otsingumootor näitab peenemaid küll, kuni 1200 isegi, aga kirjas on juures vesilih. Vat sellise asjaga pole ma kokku puutunud, teab keegi kommenteerida, kuidas see vesilihvimine käib? Märja paberiga lihtsalt?
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
- Kirveraidur
- liivainimene
võid rahulikult selle vesiliivapaberiga ka lihvida, ainuke asi selline et pead pidevalt seda puhtaks kloppima sest läheb väga ruttu täis. Aga tegelikult on tartus peenemaid pabereid ka, aga ma praegu ei mäleta kust neid sai. Annan teada kui kusagilt meenub miskit.
Hi-Gain
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Abalone
kui inglise keelt oskad.
kui ei, siis see peaks olema mingit teatud liiki merikarpide kest (?) või merikarbi liik ise...
kitarri kaunistuseks?
eestist vaevalt seda saab. spetsid farmid väjamaal kasvatavad neid. google+abalone+farming=tulemus
kui inglise keelt oskad.
kui ei, siis see peaks olema mingit teatud liiki merikarpide kest (?) või merikarbi liik ise...

kitarri kaunistuseks?
eestist vaevalt seda saab. spetsid farmid väjamaal kasvatavad neid. google+abalone+farming=tulemus

-
- liivainimene
Panin täna prooviks oma pilli kokku ilma elektriosata, et mängitavust katsetada.
Üllatuseks olid keeled kohe algusest peale täpselt õigel kõrgusel, mugavalt madalal ja ei plärisenud. Oktavid olid ka enam-vähem paigas, igatahes sild sai ka õigesti. Praegu on mul küll 5 keelt, panin prooviks vanad kasutatud peale, peenikesel E'l hüppas tagant see kera ära. Pill paistab keelte pingega edukalt hakkama saavat. Sustaini ja kõla on akustiliselt küll. Eks mingil hetkel panen elektri ka sisse
Üllatuseks olid keeled kohe algusest peale täpselt õigel kõrgusel, mugavalt madalal ja ei plärisenud. Oktavid olid ka enam-vähem paigas, igatahes sild sai ka õigesti. Praegu on mul küll 5 keelt, panin prooviks vanad kasutatud peale, peenikesel E'l hüppas tagant see kera ära. Pill paistab keelte pingega edukalt hakkama saavat. Sustaini ja kõla on akustiliselt küll. Eks mingil hetkel panen elektri ka sisse

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
- liivainimene
Ma pole praegu kokku arvestanud, ja osalt on see raske, sest mõne jupi sain teiselt kitarrilt, millele ostsin korraliku ja kalli asemele, nii ei saa neid eriti hinnata. Aga kui võtta nende juppide hinnaks mingi standardne järelturu hind, siis kokku jääb ehk veidi alla 2 tuhande? Nüüd hakkan millalgi viimistlema, kui aega leian, siis on veel elekter sisse ja valmis.
- liivainimene
Mida sa tehnikaks nimetad?
Helipäid saab teha, aga on keeruline ja alguses lähevad paljud aia taha. Silda on juba raskem teha. Potesid, ega ikka ei tee küll. Lüliti, pole mõtet.
Nende tegemine nõuab veel igasugu lisakulutusi tööriistadele jms, nii et kokkuvõttes on aja ja rahakulult mõttekam ikkagi lihtsalt kasutatud juppe osta.
Lõin kulud ka kokku, sain kuskil 1650, aga ma kõikide pudinate hinda ei mäleta peast ja arvesta veel, et kael oli olemas, kuigi ilma pingutite, sadula ja keelesuunajateta.
Helipäid saab teha, aga on keeruline ja alguses lähevad paljud aia taha. Silda on juba raskem teha. Potesid, ega ikka ei tee küll. Lüliti, pole mõtet.
Nende tegemine nõuab veel igasugu lisakulutusi tööriistadele jms, nii et kokkuvõttes on aja ja rahakulult mõttekam ikkagi lihtsalt kasutatud juppe osta.
Lõin kulud ka kokku, sain kuskil 1650, aga ma kõikide pudinate hinda ei mäleta peast ja arvesta veel, et kael oli olemas, kuigi ilma pingutite, sadula ja keelesuunajateta.