selline pickguard
selline pickguard
ma olen vaadanud osasid kitarre millel on imelik pickguard. mida selline pickguard juurde annab ja miks need sellised kõrgemad on. vaevalt et ilu pärast.
sellised : http://www.thomann.de/gb/epiphone_les_p ... ig_bag.htm
- Kirveraidur
Re: selline pickguard
martra wrote:ma olen vaadanud osasid kitarre millel on imelik pickguard. mida selline pickguard juurde annab ja miks need sellised kõrgemad on. vaevalt et ilu pärast.
On most carved-top guitars, such as the Gibson Les Paul, the plastic pickguard is usually elevated on adjustable metal support brackets. This design allows the height to be adjusted to suit the guitarist's playing position, especially if this involves resting one or more fingers on the pickguard (thus, it is also called a finger rest). Electronic parts are not usually mounted on this type of raised pickguard.
The pickguard is a very common site to place an autograph, since the signed pickguard can easily be detached and moved to another guitar.Kirveraidur wrote:Kusjuures lubage küsida, miks need pickguardid üldse on?
Ma olen ü r i t a n u d mängida nõnda, et sinna kordagi pihta saaks - noo tee või tina, ei õnnestu. Müstika minu jaoks.

Ma pole ise ka tähele pannud, et ma sinna pihta mängiks. Aga samas on nad mul kõigil pillidel rohkemal või vähemal määral kraabitud-kriimustatud, nii et järelikult ikka aeg-ajalt läheb medikas pihta küll.Kirveraidur wrote:Kusjuures lubage küsida, miks need pickguardid üldse on?
Ma olen ü r i t a n u d mängida nõnda, et sinna kordagi pihta saaks - noo tee või tina, ei õnnestu. Müstika minu jaoks.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Pickuard kaitseb kitarri kriimude eest. Täpsemalt kui sa medikaga mängid siis medikas kraabib pidevalt selle vastu . Minul on LP stiilis pill ja ühtegi kriimu pole pillil, pickuard kaitseb väga hästi. Ja muidugi on pickuard ka iluasi ning paljude kitarristide jaoks on see ka näppude toeks.
Rock On!!
- Kirveraidur
Siis peaks hoo maha vötma ja parema käe tehnikat harjutama natukeEnts12 wrote:Pickuard kaitseb kitarri kriimude eest. Täpsemalt kui sa medikaga mängid siis medikas kraabib pidevalt selle vastu .

Alati on ju vöimalus ise kah tehablindside wrote:Oleks soov oma kidrale osta selline uus pickguard, kuid musta värvi. Kas Eestis kuskil müüakse selliseid. Vaatasin ka thomannist aga seal selline kirves hind et juba. Sellise plastik jublaka eest 33 euri :/

Kasutad vanat zabloonina ja löikad plexist samasuguse välja. Ja siis värvid plexi tagumise kylje mustaks.
Mul on ka jäänud viimasel ajal mulje, et need pickguardid on seal kuidagi rohkem ilu pärast või nii. Thomannis müüakse neid pehmendusi, mis seda taguosa kaitsevad, et ma ei tea, äkki lapime varsti terve kitarri kokku, peaasi, et lakk viga ei saaks
.

Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2
Counterwise on sigahale
Counterwise on sigahale
no kui ausalt öelda, siis mu akustilise pickguard on küll kriibitud, ütleksin et lähen sinna pihta päris tihti. 90% kui mängin akordidega ma usunKirveraidur wrote:Kusjuures lubage küsida, miks need pickguardid üldse on?
Epiphone LP Special II - Boss DS-2 - HB ga5
Ibanez V70CE
Sakura akust / ülevärvitud ning nokitud