medikad

Erinevate firmade pillid
donkey

Post by donkey »

mul on tavaliselt paar medikat tagataskus, paar laua peal, paar akustilise kidra medikahoidjas ja paar elektrika humbuckerite vahel..
janek87

Post by janek87 »

kasutusel on peamiselt ikka Dunlopi omad ja alla 1mm eriti ei kasuta...lihtsalt muidu ei meelita seda mõnusat soundi välja oma westernist...õhukestaga jääb kuidagi mage see heli.
svennus

Post by svennus »

Kõige lemmikum on Ernie Balli USA Nylon Light, sellised helesinised.
elektri

Post by elektri »

mul siuksed pisikesed ma-ei-te-mis-paksusega, üle mm peaks ikka olema, nööbid. sitaks mõnusad, nendega on kerge alternate pickingut teha ja pinchi, samas, ostsin omale rihma külge medika hoidja (mis on väga hea asi:)) ja need nööbid ei taha kontserdi ajal higise näpuga sealt välja tulla (võtnud küll neid sealt hammastega :P). libedad on üldse veidi kehvad, kukuvad kergelt maha. ma vahepeal vaatasin neid, mis pöidla ümber käivad, väga mugavad on raisk, aga nendega ei saa harmonicut üldse teha.

eelmiste juttude põhjal on 1 kirjutamata seadus:
kui medikas maha kukub, siis reeglina seda enam ei eksisteeri.

kurat nüüd viimasel ajal kasutan läbipaistvaid nööpe ja neid jällegi leian üles :P
Ärge tulistage pianisti, ta teeb kõik, mis suudab.
martra

Post by martra »

mul endal on nüüd ibanez'i medikad. 2 tükki. üks punane teine must. need on mõlemad veidi pealt karedad. häda on selles et karedus ei kesta igavesti. :? :)
smackerr

Post by smackerr »

Kasutan ainult fenderi medikaid 0.88 mõõduga aga nüüd lähen 1.0 fenderi peale üle. Fenderi medikatel on see hea omadus, et kui need dunlopi omad on alguses küll jahuses siis mingi aja möödudes on nad siledad aga fenderitel jääd see efekt alles, kuigi välimuselt kaob ka see jahu ära.
hannesp

Post by hannesp »

Mina kasutasin ainult D'Andrea Formula Delrex 0.98 ja 1.0 sametisi medikaid. Väga hästi püsis sõrmede vahel.
Kuna Stanford Dunlopit ei müü, jäingi nende peale. Ega oleks ka plaanis marki vahetada. Ainus jama, et kui need ära kulusid ja uusi läksin ostma, olid need pidevalt otsas :?
Helmut

Post by Helmut »

Mul on 2 0.88 ja 1 0.73 medikas, hall, nailon, dunlop
Mulle tundub et need on veits kõvad, ja koledad :shock:

Aga kust neid medikaid osta saab ja palju maksavad?
Janarm

Post by Janarm »

Helmut wrote:Mul on 2 0.88 ja 1 0.73 medikas, hall, nailon, dunlop
Mulle tundub et need on veits kõvad, ja koledad :shock:

Aga kust neid medikaid osta saab ja palju maksavad?
Igast pillipoest on neid võimalik osta, ma pole veel ühtegi pillipoodi näinud, kus seda võimalust pole.Hinnad on umbes kümne krooni ümber, kas rohkem või vähem, muidugi oleneb see ka medikast.

Ise kasutan 0.7 mm suurusega medikaid. Vahest harva ka suuremaid, siis selleks on 1 mm.
goofie

Post by goofie »

endale meeldib valge ibanez (külgedelt kare). mõni aeg tagasi kaotasin kuhugi ära ja poodidest ei ole ka uusi leidnud.

kuid see on ikkagi parim medikas millega mängind olen
Crooked

Post by Crooked »

Dunlopi 1mm <3
fleik

Post by fleik »

dunlop Jazz IIId on mul kasutuses. Üks on suht ära mängitud juba. Korralikult kulunud. Paar asendusjazzi on ka ja siis on mõningad dunlopi stubbyd. Suured ja pehmed mulle ei meeldi miskipärast. Ebamugav kuidagi
Kirveraidur

Post by Kirveraidur »

Fleigu agiteerimisel (loe: unustas minu juurde ühe) kasutan ka neil harvadel medieerimiskordadel todasama Staggi jämedat jatsumedikat.

Washburn archtop > VoxAC30
fleik

Post by fleik »

ah sinna mu punane backup medikas kaduski :P no las olla :D
Kirveraidur

Post by Kirveraidur »

Eiei, mitte see - too lilla jämejurakas.

Washburn archtop > VoxAC30
Locked