Kurat, probleem on, kust kõiki jubinaid saada. Paari helipeavedrut ei raatsi kohe stewmacist tellima hakata, siis on hind 12.55 dollarit, kusjuures postikulu on 11.55.
Ega ma muidu kurdaks, kui poleks juba veidi otsinud.
Liivamäel ega R Musicus ei olnud, Stanfordi pole jõudnud, IS minu arusaama kohaselt nii peente jubinatega ei kauple.
Peaks vist secondhändist otsima neh.
Eestisse tihtipeale pole tasuta, aga äkki peaks mingit saksa ebayd vaatama vms...
Ma alles harjun sellega, aga esimene pääsuke on teel - tellisin helipeade vahetusnupu.
USA müüjad jah ei kipu üldse Eestisse saatma, veel vähem tasuta, aga ma olen paar juppi saanud Aasia müüjatelt, kes pakuvad tasuta rahvusvahelist transporti. Enamasti on need eBay poed (eBay Stores), mis vist niikuinii toodavad massiliselt OEM juppe erinevatele kitarritootjatele.
Saksa (ja inglise) eBay's on minu arust palju kehvem valik.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
ALLPARTSPIPE pood näiteks. Jupid asuvad Hong-Kongis, ja paljudel on transa Eestisse tasuta.
Teine pood, millega mul on olnud väga head kogemused, on MMTG Enterprises. Asuvad USA-s ja tasuta küll ei saada, aga muidu on väga abivalmid tegelased.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Liivainimene äkki oskad nõu anda. Mõtlesin ise kah javiiteks sellist asja nokitsema hakata. Vaatasin su pilte pillist. Kas liimpuidust kere kuidagi häiriv ei jää, ja kas kaela ise nikerdamine oleks liiga tülikas?
Hinnast tavaliselt ei räägita aga palju sul umbes kokku läheb kogu pili peale?