Jackson DK-2 BLK - Hind 7500.-

Jackson DK2S Dinky - Hind 9900.-

Jackson JS-1 DMB - Hind 4100.-

Jackson JS30BK - Hind 4800.-

Mõtlesin ise ka sellele.liivainimene wrote:Tellimine pole variant (Thomann)?
Võrdle teiste Jacksonite hindu seal musiccenteri veebipoes ja Thomannis, siis saad aimu, kuidas suhe on, kui laseksid nt musiccenteril lattu tellida.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Nojah seda küll, aga igatahes seinal seal Jacksonid rippusid ja kui ma tahtsin kunagi endale ka Jacksonit tellida, siis küsisin sealt ja oleks saanud ka, aga ma valisin teise pilli.liivainimene wrote:See on kesklinnas üks kangialune
Tegelikult mine http://www.tartu.ee/kaart, seal on toimiv otsingumootor.
Pood on Rüütli ja mingi teise tn. nurgal, sissepääs kangi alt selle teise tänava pool, mingi viit oli ka vist üleval, aga pead ei anna.
EDIT: R musicu koduleht ei maini Jacksonit nende esindatavate kaubamärkide seas...
EDIT2: Tartu poe aadressina mainitakse Gildi 7, aga see võib olla sama maja, nurga asi.
Selle ühe või kahe tuhande eest saab kohvri ka. Mul on niikuinii veel natuke raha puudu ka, nii et loeb küll.TnX wrote:Kui osta Pillipoe kaudu, siis saab pilli ka ennem väljaostmist proovida, ning kui sellel on mingeid vigu (kriimud, kõverused vms, mis pole kirjelduses mainitud) saab oma ostu ära öelda ja paluda asendust või raha tagasi...vähemalt midagi sellist ma mäletan.
Kui osta kallis pill, siis kas tegelikult on see tuhat-kaks sinnatänna enam nii ülioluline?