Saviauk ehk billy pood

Erinevate firmade pillid
Locked
martra

Saviauk ehk billy pood

Post by martra »

Et siis ma olen vaadanud tihtipeale seda saviaugu poodi internetist. Seal on kirjas, et mis elektrikitarrid praegu müügis on. Ma ei ole kunagi näinud et neile oleks uusi pille juurde tulnud. ise ootan kitarri nimega Ibanez GAX 30 bkn. Seal aga on see punane varjant. Tahaksin musta. Et ongi siis küsimus et kui tihti nad neid erinevaid pille juurde toovad. Äkki on lihtsalt pandud sinna laiskuse pärast üks värv, kuid tegelikult ka teisi värve on.

Mis teie sellistest asjadest arvate :?:
tikut6mme

Post by tikut6mme »

helista neile!
Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50
Chris the Snake

Post by Chris the Snake »

mu praegune kidra on sealt ostetud :P
müüja just kõige sõbralikum ei ole...kõik pillid on seal väljas,kõikides värvides,laos on neil ainult samad pillid aga tutikad.
martra

Post by martra »

Aga kas seal ikka pille proovida saab. Ja muide mis pärast huvitav selle poe leheküljel ainult üks värv kirjas on. :?: :roll:
Defender

Post by Defender »

Loomulikult proovida saab :D Ise ostsin enda bassi laost neilt ja ostu ma ei kahetse. Väärt pill. :wink:
"Taeva hallid silmad märjad,
vaikses leinas hingab tuul.
Murtud süda, murtud luud,
antud vanne hangund suul.

Täna on pidulik päev,
üks sõber saab rinnale märgi.
Härrad kõik uhketes frakkides,
medalisaaja puusärgis."
gitara

Post by gitara »

martra wrote:Aga kas seal ikka pille proovida saab. Ja muide mis pärast huvitav selle poe leheküljel ainult üks värv kirjas on. :?: :roll:
Miks sa neile ei kirjuta? tallinn@muusikariistad.ee
Olen neile vahel kirjutanud ja alati mind huvitavatele küsimustele vastuse saanud. Siin foorumis me vöime arvata mida tahes, aga poes endas teatakse ikka täpselt.
Mis värvidesse puutub, siis Ibanezi vörguleht ütleb, et GAX 30 on 3 erinevat värvi. Need tähed seal järel tähistavadki värvi.
http://www.ibanez.co.jp/world/country/f ... tonia.html

WH White
BKN Black Night
TR Transparent Red
martra

Post by martra »

Code: Select all

Loomulikult proovida saab Very Happy Ise ostsin enda bassi laost neilt ja ostu ma ei kahetse. Väärt pill. Wink
Tahaksin teada kuidas see laost ostmine käib. Ja kas need teised pillid on siis proovimiseks seal väljas.
discgolfar

Post by discgolfar »

see billy pood seal rüütli tänaval jh?
martra

Post by martra »

on jah seal
liivainimene

Post by liivainimene »

Päris enam mitte, nad kolisid veidi, sinnasamma lähedale, ukse peal peaks skeem olema, kus nad nüüd on. Idee poolest sealsamal tänaval, mis Rüütliga risti läheb vana saviaugu juures, sealt jõe poole minnes mingi kangialune paremat kätt, kui mälu ei peta :P

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Defender

Post by Defender »

martra wrote:

Code: Select all

Loomulikult proovida saab Very Happy Ise ostsin enda bassi laost neilt ja ostu ma ei kahetse. Väärt pill. Wink
Tahaksin teada kuidas see laost ostmine käib. Ja kas need teised pillid on siis proovimiseks seal väljas.
Võtsin omaniku Harmoga ühendust ja ükspäev kui kaupa toodi kutsus kohale. Sai tublisti alet ja teiste näppimata pilli:D
Harmo muidu Termika klafka vend, kui ta numbri leiad võid helistada ja öelda et kuulsid ka laomüügist.
"Taeva hallid silmad märjad,
vaikses leinas hingab tuul.
Murtud süda, murtud luud,
antud vanne hangund suul.

Täna on pidulik päev,
üks sõber saab rinnale märgi.
Härrad kõik uhketes frakkides,
medalisaaja puusärgis."
sguitar

Post by sguitar »

Täpsemalt Tänav on Gildi 7 .
Olen kõik kidra värgi sealt ostnud :D