moditud pedaalid

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
interpol

moditud pedaalid

Post by interpol »

omab keegi mõnda, või on lausa ise ümber teinud midagi? ise mängin hetkel ds-1ga millel on levelit 2x tõstetud ja samas gaini 2x maha võetud. tundus, et ka üleüldine tämber muutus veidi, lihtsalt väljendades läks saund palju paksemaks ja mõnusamaks.
aidake mind rooli, ma sõidan ise!

make a pile and call it my life
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Kes sul modis seda, ja mis seal täpselt tehtud sai?

Mul endal on kaks hetkel, ise modifitseeritud:

- Rocktron Tri-Wah (true bypass, "The Whipple" induktor). Induktori vahetus andis palju vokaalsema soundi pedaalile, ja enne true bypassi kippus ta natuke tooni ka sööma.
- ProCo Turbo Rat (Motorola LM308 kiip, moonutusdioodide lüliti - stock LED-id ja 1N914-d). Kiibi vahetus tegi soundi mõnusamaks küll, ja dioodide lüliti võimaldab lihtsalt valida Turbo Rat'i ja Vintage Rat'i vahel - põhimõtteliselt kaks pedaali ühes.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
interpol

Post by interpol »

töö tegi ära siim raidma ansamblist playout. kui aus olla, siis ma ise sellest modimisest suurt midagi ei jaga, nii et oskan öelda ainult, et mingi dioodide teema oli.
aidake mind rooli, ma sõidan ise!

make a pile and call it my life
served

Post by served »

põhiliselt saabki potede takistusega, dioodide tüüpidega ja kiipidega mängida. Mul on kõikidel isetehtud plokkidel lülitid peal, millega vahetan siis keraamilise - valgusdioodi - silikon diodi vahel. Kuid samas parem oleks tegelt nii teha et alguses vaatad millise diodiga ta teeb meelepärast häält ja siis selle dioodi jätad, teised võtad välja.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Locked