X kitarrid
-
- liivainimene
-
Minu näol siis värske Jolana Tornado omanik. Pill täpselt selline, mida otsisin, lisaks väga hästi hoitud. Erilist rõõmu teeb, et kitarri pole tema pika eksisteerimise ajal (tootmist alustati minule teada olevalt 1963 a.) mingisususte "tuunimistega" ära lörtsitud. Ehk siis - 100% originaal.
Pill ise siis selline:

Rahulolev omanik.
Pill ise siis selline:

Rahulolev omanik.
Kas kõhuli kõva põranda või voodi peal on kuidagi parem? Kuiv pehme muru, milles asi? (Mulla osa oled sa sinna ise juurde mõelnud)WqEst wrote:pill on "kõhuli" muru ja mulla peal. päris hea.![]()
Aga see selleks.
See ei ole (Ida-) Saksa vaid Tšehhoslovakkia toodang. Lülitite osas tahab natuke puhastamist/ülekäimist, muidu teeb minu arvates head häält küll. Ja nagu öeldud, on ta korralikult säilinud tõepoolest.
Sain ta 1500 raha eest. Minu arvates väga hea diil.
hehe.. ma mõtlesin lihtsalt seda, et mõni vend tapaks kellegi ära, kui näeb oma pilli kõhuli palja maa/muru peal.Samoot wrote:Kas kõhuli kõva põranda või voodi peal on kuidagi parem? Kuiv pehme muru, milles asi? (Mulla osa oled sa sinna ise juurde mõelnud).WqEst wrote:pill on "kõhuli" muru ja mulla peal. päris hea.![]()

(vihje

Ah, ole vait. Muru ei tee pillile küll ise midagi... 
Aga räägi, mida kõik need nupud teevad? Päris põnev oleks lõpuks seda teada saada, enamustel need ju ammu lahti ühendatud.

Aga räägi, mida kõik need nupud teevad? Päris põnev oleks lõpuks seda teada saada, enamustel need ju ammu lahti ühendatud.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Ma olen täpselt samaga mänginud ja need nupud sellel pillil küll midagi ei teinud , muidu oli sellise kõlaga nagu The Beatlesi saund suhtkohtTnX wrote:Ah, ole vait. Muru ei tee pillile küll ise midagi...

Kunagi me Krustokiga parandasime ühte samasugust Tornadot, siis said kõik need lülitid ja nupud ja nende eesmärk põhjalikult üle vaadatud.TnX wrote:Aga räägi, mida kõik need nupud teevad? Päris põnev oleks lõpuks seda teada saada, enamustel need ju ammu lahti ühendatud.
Helipeade kohal olev lüliti peaks valima aktiivseks kas ainult keskmise helipea või kaela- ja sillapoolse. Sealsamas kõrval olevad kaks rattakest on keskmise helipea volüümi- ja tooninupud.
Kaela- ja sillapoolset helipead saab veel eraldi sisse-välja lülitada, selleks on kaks lülitit nondest neljast kõrvutiasuvast keelte all. Ülejäänud kaks nuppu peaksid olema tooni muutmiseks - üks võtab basse, teine kõrgeid vähemaks. Kaks ülejäänud nuppu seal sillahelipea all on silla- ja kaelahelipea volüüminupud.
Edit: leidsin skeemi, mille järgi me tookord pilli sees järge ajasime.
http://www.galepp.com/gitarre/gitarre-e.htm
Seal on päris palju juttu Tornado kohta üldiselt, ning selle erinevate juppide ja nende parandamise kohta.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
- guitar4ever