X kitarrid

Erinevate firmade pillid
mikumaster

Post by mikumaster »

keegi oskab oleda mis pill on 2 postituses 6 pilt ...must les paul kujuga?
liivainimene

Post by liivainimene »

Jolana Diamant

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
mikumaster

Post by mikumaster »

suured tanud. nimelt on mul see taitsa olemas kuid sellel pole yhtegi kirja juures. uurisin kaua et mis pill on :) kuid minu oma on pisut taiustatud vahetatud ara lyliti ja helipead ning muu selline.
Samoot

Post by Samoot »

Minu näol siis värske Jolana Tornado omanik. Pill täpselt selline, mida otsisin, lisaks väga hästi hoitud. Erilist rõõmu teeb, et kitarri pole tema pika eksisteerimise ajal (tootmist alustati minule teada olevalt 1963 a.) mingisususte "tuunimistega" ära lörtsitud. Ehk siis - 100% originaal.

Pill ise siis selline:
Image

Rahulolev omanik.
WqEst

Post by WqEst »

pill on "kõhuli" muru ja mulla peal. päris hea. :D

aga kuidas sellel heli on? mis maa värk on? ida-saksa? väljanägemine on küll sitaks korralik.
paljuga ostsid?
Samoot

Post by Samoot »

WqEst wrote:pill on "kõhuli" muru ja mulla peal. päris hea. :D
Kas kõhuli kõva põranda või voodi peal on kuidagi parem? Kuiv pehme muru, milles asi? (Mulla osa oled sa sinna ise juurde mõelnud)
Aga see selleks.

See ei ole (Ida-) Saksa vaid Tšehhoslovakkia toodang. Lülitite osas tahab natuke puhastamist/ülekäimist, muidu teeb minu arvates head häält küll. Ja nagu öeldud, on ta korralikult säilinud tõepoolest.

Sain ta 1500 raha eest. Minu arvates väga hea diil.
WqEst

Post by WqEst »

Samoot wrote:
WqEst wrote:pill on "kõhuli" muru ja mulla peal. päris hea. :D
Kas kõhuli kõva põranda või voodi peal on kuidagi parem? Kuiv pehme muru, milles asi? (Mulla osa oled sa sinna ise juurde mõelnud).
hehe.. ma mõtlesin lihtsalt seda, et mõni vend tapaks kellegi ära, kui näeb oma pilli kõhuli palja maa/muru peal. :D vot nii hästi hoiab mõni mees pille. ja need pillid säilivad ka 30-40 aasta pärast nagu uued. teine jälle mitte ja pill ei kesta järgmist aastakümmetki.
(vihje :wink: )
TnX

Post by TnX »

Ah, ole vait. Muru ei tee pillile küll ise midagi... :P

Aga räägi, mida kõik need nupud teevad? Päris põnev oleks lõpuks seda teada saada, enamustel need ju ammu lahti ühendatud.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Andre
Moderaator

Post by Andre »

TnX wrote:Ah, ole vait. Muru ei tee pillile küll ise midagi... :P

Aga räägi, mida kõik need nupud teevad? Päris põnev oleks lõpuks seda teada saada, enamustel need ju ammu lahti ühendatud.
Ma olen täpselt samaga mänginud ja need nupud sellel pillil küll midagi ei teinud , muidu oli sellise kõlaga nagu The Beatlesi saund suhtkoht 8)
Faded
Moderaator

Post by Faded »

TnX wrote:Aga räägi, mida kõik need nupud teevad? Päris põnev oleks lõpuks seda teada saada, enamustel need ju ammu lahti ühendatud.
Kunagi me Krustokiga parandasime ühte samasugust Tornadot, siis said kõik need lülitid ja nupud ja nende eesmärk põhjalikult üle vaadatud.

Helipeade kohal olev lüliti peaks valima aktiivseks kas ainult keskmise helipea või kaela- ja sillapoolse. Sealsamas kõrval olevad kaks rattakest on keskmise helipea volüümi- ja tooninupud.

Kaela- ja sillapoolset helipead saab veel eraldi sisse-välja lülitada, selleks on kaks lülitit nondest neljast kõrvutiasuvast keelte all. Ülejäänud kaks nuppu peaksid olema tooni muutmiseks - üks võtab basse, teine kõrgeid vähemaks. Kaks ülejäänud nuppu seal sillahelipea all on silla- ja kaelahelipea volüüminupud.

Edit: leidsin skeemi, mille järgi me tookord pilli sees järge ajasime.
http://www.galepp.com/gitarre/gitarre-e.htm
Seal on päris palju juttu Tornado kohta üldiselt, ning selle erinevate juppide ja nende parandamise kohta.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Samoot

Post by Samoot »

Tänud, Faded, olin sellesama lehe küll ise juba netist leidnud aga ainult saksakeelsena, ei aimanudki, et mehel "ümber nurga" ka inglisekeelne variant on. Abiks igaljuhul, tänud!
guitar4ever

Post by guitar4ever »

Endal mingi akust ja enda arust firma on Singer, kas selline firma üldse on olemas või ma vaatasin valet silti.(Peaks olema venemaalt, kuid ei ole kindel)
Ibanez GRG270b
Roland Cube 20x
Epiphone Aj-100ce
Mingi vene akust
Isetehtud footswitch
Locked