Quelle kataloogis 500 eegune kitarr

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Kapok? Kas Karok ei peaks olema? Mul nagu ähmaselt meenub, et kunagi kaalusin ka sellise pilli ostmist.
Lõpuks läksin poodi ikkagi.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
daedalus

Post by daedalus »

mul sai ka toanaaber selle 500 eeguse pilli kätte lõpuks... sain ka pisu näppida..
välja näeb odav.. es sillale (loodan et õige termine sai) on keelte jaoks sooned küll vist käsitsi rauasaega tehtud.. liimijäled.. huvitav on see et pilli enda peale ja isegi sisse pole tehtud ühtegi märget valmistaja kohta.. küll oli aga kaela küljes lipik kus vist summerco või midagi sarnast kirjas.. keeled olid kohati lagulised millegipärast.. võibolla pakendis kaua seisnud ja vastu krihve puutunud ja sealt mingi viga külges.. ei tea.. kõla kohta ei hakka väga kommenteerima sest pole piisavalt paljusid metallkeeltega akuste näppinud..

kõige lahedam asi oli häälestusvile selles komplektis.. kolme esimese keele omad tegid korralikku häält (kontrollisin häälestajaga) aga ülejäänud kolm.. :lol: paremal juhul võib nendega suvel lehmi kiini ajada, sest peale ebamäärase undamise mina sealt midagi välja meelitada ei suutnud..

hea et toanaaber omas kodus elab, sest see tal esimene pill ja suht esimene mängimine.. :) aga jah 500 eegu eest ei sagi palju tahta..
Marx

Post by Marx »

Faded wrote:Kapok? Kas Karok ei peaks olema?
Ega sel väga tähtsust ole, aga kindlalt oli Kapok.
mty
Moderaator

Post by mty »

ostad selle, hakkad retsima, värvid, kleebid, tuunid, teed mis tahad :)
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
christiansaarne13

Post by christiansaarne13 »

eelmisele
msi asjas kittare tuunitakse?
sinised neonid ja tuus?
ei ja pole mõtet osta ikast crapi kokku
"me pole nii rikkad et odavat pilli osta"
võta pigem mingi 1k kasutatud akust siis(isegi vene crap on parem :lol:
mty
Moderaator

Post by mty »

ike un kyll.

500 on suhteliselt väike raha, ei ole kahju kui võssa läheb, kui sa ostad 2000 juustu siis ma usun et on rohkem kahju, ja mis siis on, 500, kleebid, viilid, värvid, vahetad osi,teed mis tahad, ma ei pidanud silmas ossituuningut.

kusjuures pidasin silmas seda et need võivad osta kellel on juba kidra olemas ja tahaks niisama nokitseda mingi tutika juustuga.
Last edited by mty on 21 Oct 2005, 18:43, edited 1 time in total.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
haandi
Moderaator

Post by haandi »

christiansaarne13 wrote: ei ja pole mõtet osta ikast crapi kokku
ukuleelet tasus küll bassipähe osta :lol:
Ära möödu mu'st lähedalt
allar21

Post by allar21 »

ise ootan ka seda anttila varianti siin praegu(see musta värvi)
ju näeb mis kräp on siis...ja räägin teile ka.
allar21

Post by allar21 »

noh...sain nüüd kidra kätte...panin häälde ära nende keeltega mis seal peal olid...einoh...täielik masendus tuli peale algul. siis võtsin vana kidra pealt keeled ära ja panin uue peale...peab mainima et ega see just jah kõige parema häälega pole ja kael on ka natuk kitsas aga lõkke ääres aitab tinistada küll :D
christiansaarne13

500kr ei ole palju ja raatsib jah raisata hiljem tulle
mty
Moderaator

Post by mty »

christiansaarne13 wrote:500kr ei ole palju ja raatsib jah raisata hiljem tulle
hahahahha
R-PiiT

Post by R-PiiT »

christiansaarne13 wrote:500kr ei ole palju ja raatsib jah raisata hiljem tulle
hoia parem need 500 kr iga odava pilli pealt kokku, mis sa siin räägid et ei ole palju ja võib osta kyll sellise sita.
ja saadki varsti oma kauaoodatud ibanezi ostetud;)
christiansaarne13

antsin nõu mitte ise ei osta sellist sitta
antik14

Post by antik14 »

sõber tellis selle kitarri
ja õpetajagi kiitis selle pilli lahkke et sellise hinna eest nii hea pill kott pole just suurem asi
aga pill ja muu on täitsa hea proffi pilliks loomulikult ei kõlba aga õppimiseks väga hea kui mõnel algajal oleks see võimalik osta siis tehku seda kindlasti sest kui ostad kallima pilli ja otsustad et ei tahagi seda enam mängida läheb raha kaduma

endale ostsin ma 2100 krooniga elektro akusti odavaks tegi see et sinna ei ole märgitud firma nimi peale ja ei teagi mis firma oma on aga hääl see on fantast
mõni kes on yle poole elu mänginud kitarri pakkus selle eest 8000krooni proovis nii võimuga kui ilma aga pakkus sellise summa
kõla on väga hea alati ei olene pilli kvaliteet pillist ja firmast vahel läheb lihtsalt õnne vaja
Costa

Post by Costa »

täiesti rumal jutt

esiteks.
ma olen seda pilli korra käes hoidnud. üks mu äärmiselt rumal sugulane oskas selle endale tellida. konkreetne käkk on ainus mida ma oskan selle öelda. mul oli tunne et täielikult häälde ei saanud ma seda kunagi, igat natukese ajapärast tuli jälle kruttida, oleks tegemist justkui vana kuuri nurgas seisnud vene kitarriga. algajale päris kindlasti ei soovitaks, ajaks kitarrimängimise isu igavaseks ära.

teiseks.
kitarriost ei ole õnnemäng.Ostes kitarri TASUB enamasti usaldada tunnustatud ja kvaliteetseid kitarrifirmasid. Toon siin näiteks ainult akustiliste kitarride poole pealt.
Takamine, Fender, Yamaha, Ibanez, Ovation, Martin..jne
mh..ja antik14, mind huvitab kus kohast sa selle elektro akusti ostsid?

Ah ja veel:) mu sugulane leidis lõpuks ka sellele Quelle kitarrile hea rakenduse:P
Ühildades selle vana kellaga sai sellest sai disaini element:D
Umbes midagi sellist nagu siin
http://www.smsnoveltiques.com/images/cl-miniguitar.jpg

Soovitan kõigile soojalt! 500 krooni eest mõnus ja stiilne lisa teie interjööri! Ostke Quelle kitarre!

:D
Locked