line 6 võimendid

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Frusciante wrote:
Andre wrote:
Frusciante wrote:Selge ju et lamp on parem, kui mingi transa.. see mõnus draiv 8) :D
Ja muidugi võimas heli. :D
Ja transaga ei saa võimast heli siis ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Draivi saab transaga ka ju .
See on ammu juba selge kõigile ju, et lampvõimud on paremad. :roll:
See on ka ammu juba selge, et kõik see on maitseasi , mlle see lampvõimu heli ei meeldi üldse :D Näita mulle mõnda head lampvõimu...
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Kusjuures ma nõustun Andrega, see on maitseasi. Lampvõimul on jah üldiselt parem draiv, aga mulle meeldib näiteks transsvõimu clean üldiselt rohkem (põhjuseid selgitasin eespool). Ja ärgem transsvõimude draivi ka maha tehkem - valdav enamus distortion- ja overdrive-pedaale töötavad samade komponentidega, mis transsvõimud, ning neist nii mõnelgi on väga mõnus draivisound.

Väita, et lamp on parem kui transs punkt, on minu arust lühinägelik.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
martra

Post by martra »

Kuna ma olen üsna algaja siis palun kas keegi selgitaks mis vahet neil võimudel on.
interpol

Post by interpol »

olen andrega ühel meelel. minule ei meeldi ka absoluutselt lampvõimud puhtalt saundi pärast. drive-i ma ei ole niikuinii kunagi kasutanud ja sellepärast ei meeldi mulle ka see, kui clean isegi veidi dravima hakkab. sellepärast olengi alati eelistanud pigem transvõime, kõige parema saundi sain tartu rokikas selle mg100 seeria marsuga. põhimõtteliselt tuleb kogu saund mul plokkidest ning eelkõige on tähtis puhas clean saund.
aidake mind rooli, ma sõidan ise!

make a pile and call it my life
Locked