probleem selline siis et, ostsin säärese pilli
selle rihma esimene kinnituskoht jääb sinna taha poole ja kitarr vajub kaelas ette poole, et kas se kahjustaks kuidagi kitarri vms, kui ma puuriks sinna ülesse otsa, ise augu ja teeks kinnituskoha sinna ?
Nii palju kui ma nüüd su plaanist aru sain, siis ära hakka jumalaeest oma mõistusega puurima - üsna kindlasti on siis lõpuks õnnetus su pärisosa, kui konstruiiliselt valesse kohta augu puurid. Vii ikka mõne oidsema kätte vaadata see pill, et vähemasti kinnitus saada, kas on ikka hea mõte.
Nõustun Kirvega. Kui sa sinna ülemise sarve otsa tahad seda puurida, siis arvesta, et seal on üsna vähe puitu just selles suunas, kuhu rihm hakkab survet avaldama.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
ummäää http://www.tsangfook.com.hk/tsangfook/p ... 0JEM7V.jpg
ei tea küll kuidas need siis vastu peavad... korralik kruvi ja pole häda midagi. peaasi, et suure hurraaga tea mis puurkaevu sinna sisse ei puuri... peenike auk ette ja nii, et ta jääks ilusti sarve keskele igast küljest vaadatuna ja käib küll. ja see pill pole tea mis raske ka, et see sarv seal vastu ei peak.
Olen ise gibson SG-l ringi tõstnud ja ka mõned tuttavad on sedasi teinud, mitte aint balansi pärast vaid rihm jääb ka mängimisel ette. Mina keerasin kruvikeerajaga otse mahagoni, kuid ülemise sarve alla(õõnsusesse). See veidi kehv koht tegelt, kui strap locke kasutada. Eks proovi ise!