R: Urmas Alenderi lood
Hääkene küll, vaadake, et siin flameks kätte ei lähe.
ArNo: kas lehele postitatud duurid on valed? Kui nii, siis ehk oskad öelda, mis seal täpselt vale on? Mulle tunduvad need küll õiged olevat.
Kui ei ole valed, siis milleks sul muid variante vaja on? On duurid liiga kõrged/madalad? Transponeeri teise helistikku. Võin aidata sellega, kui soovid. Kuskil siin foorumis on isegi sellekohane teema olemas, kui ma ei eksi.
ArNo: kas lehele postitatud duurid on valed? Kui nii, siis ehk oskad öelda, mis seal täpselt vale on? Mulle tunduvad need küll õiged olevat.
Kui ei ole valed, siis milleks sul muid variante vaja on? On duurid liiga kõrged/madalad? Transponeeri teise helistikku. Võin aidata sellega, kui soovid. Kuskil siin foorumis on isegi sellekohane teema olemas, kui ma ei eksi.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Code: Select all
Millest Sa unistad? FM7 Millest sa unistad? G Am Millest sa unistad, tüdruk? FM7 Am Et valged pilved su pihku puhkama mahuvad? G/D/FG/Am FM7 Milline narrus me meelest Lugeda trammipeatuses Am luuletusi G/D/FG/Am Am G Kas sulle ei lähe siis korda D Tormavad inimhulgad F G Am Ja porised, porised tänavad? Am G Kas sulle ei lähe siis korda D Tüdinud, väsinud näod F G Am Need nääklevad inimesed? G/D/FG/Am FM7 Millises ajas sa elad Et päike su silmisse toob C Naeratuse kaja F Naeratuse kaja C G Naeratuse kaja FM7 Millest sa unistad? ...
Peatamas Aega mõtete sygavikus...
üKS VÄIKE RÕÕM G Am7 D G G/F# Em üks väike rõõm las olla igas päevas Em Am7 D7 G üks pilk või naer üks õis või värvilaik G Am7 D7 G /F# Em üks lauluviis või killukene päikest taevas Am C CM7 D G või sõna hää mis muudab kauniks kõik
"Imetlen sind"
Tekst ei tulnud päris õigele kohale. Kas keegi oskab öelda alendri laulu "imetlen sind" duure.
USALDUS G/D/C/D/G/D/C/D G D Sa vaata kui viitsid mu silmi, C Am Em D ja mõttesta mida sa näed, G D kui lõputult ehedat filmi, C Am Em D ja enne kui lõplikult läed. C D Mind usalda korrakski ilmsi, C Em Em D ei unelmaid, kuhu sa poed, C D et püüda neid ulmade pilvi Em C Em D reaalsuseks - ainsaks mis loed. C D G Em No kuis siis ei suuda sa mõista, C Am Em D et hindan siin elus vaid sind C D G Em ei kõlavaid fraase ma hõiska, C Am Em D vaid armastan tõeliselt sind, D C D G tõesti vaid sind. G/D/C/D/ G D Sa pöörad mu pilgu eest ära C Am Em D ja taganed kaotades end, G D sind hirmutab tänavakära C Am Em D ja kajaka ülelend, C D Ent seisata korraks ja vaata, C Em Em D kuis usun ja usaldan sind. C D Ja luba mul hetkekski saata Em C Em D sind saatuse sinilind, C D G Em ja küllap siis suudad ka mõista, C Am Em D et usaldan lõpuni sind, C D G Em ei miskit ma võimatut tõesta, C Am Em D vaid armastan tõeliselt sind. D C tõesti vaid sind, D G armastan sind ma ei mäleta mul pole hetkel plaati käepärast aga seal olid vist mõnes kohas teised sõnad...aga need mis mul on on Urmase enda käega kirjutatud...nii et proovige vaidlema tulla:)
Ma oleksin väga tänulik, kui keegi oskaks mulle "Sügiselaulu" akorde öelda?
Eriti praegu, keset südaoktoobrit, on see lugu ülimalt võimas.
Lihtsama elu nimel postin sõnad ka siia:
SÜGISELAUL
Sügisevihmades närbunud õisi
Lehti läheb kasepuudelt
Sügisevihmade jahedaid lõimi
Pühkida tahaks su huultelt
On päikegi väsinud suvetööst pikast
Uniselt käib oma radu
Kurvalt käid sinagi, vaevad end ikka
Miks suveaeg on nii kaduv?
Mmm..
Ja ühel päeval, kui paljas on maa
Päike on pagenduses
Nutta sa tahaks, kuid nutta ei saa
Leiad end sügise sülest
Mmm..
Päike on pagenduses
Leiad end sügise sülest
Eriti praegu, keset südaoktoobrit, on see lugu ülimalt võimas.
Lihtsama elu nimel postin sõnad ka siia:
SÜGISELAUL
Sügisevihmades närbunud õisi
Lehti läheb kasepuudelt
Sügisevihmade jahedaid lõimi
Pühkida tahaks su huultelt
On päikegi väsinud suvetööst pikast
Uniselt käib oma radu
Kurvalt käid sinagi, vaevad end ikka
Miks suveaeg on nii kaduv?
Mmm..
Päike on pagenduses
Leiad end sügise sülest
Mmm..
Päike on pagenduses
Leiad end sügise sülest
SÜGISELAUL Em D Sügisevihmades närbunud õisi Em A C D Lehti läheb kasepuudelt Em D Em Sügisevihmade jahedaid lõimi G A C D Pühkida tahaks su huultelt Em D On päikegi väsinud suvetööst pikast Em A C D Uniselt käib oma radu Em D Kurvalt käid sinagi, vaevad end ikka G A C D Miks suveaeg on nii kaduv? Mmm.. Em D Ja ühel päeval, kui paljas on maa Em A C D Päike on pagenduses Em D Em Nutta sa tahaks, kuid nutta ei saa G A C D Leiad end sügise sülest Mmm.. Ja ühel päeval, kui paljas on maa Päike on pagenduses Nutta sa tahaks, kuid nutta ei saa Leiad end sügise sülest
Hoia mind nii
Hoia mind nii
Salmi akordides pole päris kindel. Ehk oskab keegi parandada?
G D
Õhtune aeg käib seina mööda
Am G
Hommiku naer ei kaigu veel
G D
Helluse aeg on ammu möödas
Am G
koidiku kaugel kallastel
G C
Valgus mu sees on siiski alles
A D
armsamad näod on silme ees
Hoia mind nii, et jääksid alles
Hoia mind veel ka unedes
C G A D
Koduga koduaed karjakella hääl
C E Am G C
kõik mis on pühades
C G A D
kaugusse kaldub laev, avavete hääl
C E Am G C
siiski su poole ma teel
Värelev leek kui helk su silmis
soojenda mind sel hallaööl
nägin ma sind või und näen ilmsi
hiline tund ka kell ei löö
valgus mu sees on siiski alles
armsamad näod on silme ees
Hoia mind nii, et jääksid alles
Hoia mind veel ka unedes
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.