Keelte vahetamine.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Rockids .

Keelte vahetamine.

Post by Rockids . »

Selline väga loll küsimus. Nimelt et akustilisel kidral läks 1 keel katki, nii. Aga kuidas neid nuppe, mille alla keeled nagu kinnituvad, ära saab? Kas keerates kuidagi vms?
Ette tänades, H. (:
Ma olen idioot, vabandan ebameeldivuste pärast.
served

Post by served »

t6mmates tuleb v2lja. Iseasi kui h2sti see sul 6nnestub. (sorry, t2pit2hti pole)
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Marko

Post by Marko »

Mul on paar korda see nii kõvasti kinni olnud, et olen pidanud kõlakasti avast seda natuke toksima, et välja tuleks.
maddo

Post by maddo »

Ma suudan endal ka ainult näpitsate abiga neid kätte saada. Muidugi siis tuleb õrnalt näpitsaid käsitleda, et need nupud "näritud" ilmega ei jääks.
Marko

Post by Marko »

Esimest korda ka proovisin näpitsatega ja panin riidetüki vahele, et ei kriimustaks aga nii kõvasti oli kinni, et natuke murdus see pulk. Kõige kindlam on millegiga alt poolt toksida, kui täitsa kinni kiilund on (loomulikult kui keelte vahelt midagi läbi mahub).
seapea

Post by seapea »

Ma olen tavaliselt kahvli vahele pistnud ja siis tõmbanud :lol:
gitara

Post by gitara »

Tuleb kasutada kangi põhimõtet. Pikkade mokkadega näpitsatele tuleb mingi asi alla panna ja siis ettevaatlikult kaaluda.
Seapea pakutud kahvli meetod tundub huvitav - otsin möne vana kahvli ja valmistan sellest vastava tööriista, patendi vötan ka oma nimele, kui leiutaja ise asjast huvitet pole :lol:
fleik

Post by fleik »

keeled lõdvaks, käsi kõlakasti sisse ja siis suru altpoolt. Kui on valus pane sõrmkübar sõrme otsa vmt.
Ja kui väga uued keeled ei ole, siis vaheta juba kõik ära. Kõla ühtlasem ja meeldivam ;)
Locked