Natuke olen akustilist kitarri enne mänginud, aga elektrikitarriga mingeid kogemusi pole.
Kui kellegi käest küsida (ja ka siin foorumis) tuleb esile küsimus, mis stiili tahetakse mängida ja vastavalt sellele siis soovitatakse. Ma tahaks aga niisugust üldist pilli, millega ükskõik mida mängida.
Mul ei ole ju mõtet osta kallist, vaid ühele muusikastiili spetsialiseerunud pilli, kui ma nagunii enamus ajast seda stiili ei mängi!??
Seega, kas keegi oskab soovitada mõnd sellist suhteliselt odavat pilli, võimu, millega kõike mängida. Võimul võiks ka siis palju erinevaid valikuid olla, et saaks siis seda vastavalt mängitavale muusikale kruttida. Heli võimsus väga oluline pole.
Tänan.
Tahaksin osta elektrikitarri
Olen erinevatest foorumitest uurind ja mulle on igastiilipilliks soovitatud Epiphone Les Paul pille. Vaatasin järgi, Billy Pood pakub neid 3950-8490 Kr eest, köige odavamad on Epiphone Les Paul Special Ebony ja Epiphone Les Paul Special Trans Wine Red.
Iseoma tarkusest tahan osta semiakustilist ehk siis kölakastiga eletrikitarri, minu arust kannatab nendega ka igasugu muusikat mängida.
Iseoma tarkusest tahan osta semiakustilist ehk siis kölakastiga eletrikitarri, minu arust kannatab nendega ka igasugu muusikat mängida.
- liivainimene