Tahaksin osta elektrikitarri

Erinevate firmade pillid
Locked
mgl

Tahaksin osta elektrikitarri

Post by mgl »

Natuke olen akustilist kitarri enne mänginud, aga elektrikitarriga mingeid kogemusi pole.
Kui kellegi käest küsida (ja ka siin foorumis) tuleb esile küsimus, mis stiili tahetakse mängida ja vastavalt sellele siis soovitatakse. Ma tahaks aga niisugust üldist pilli, millega ükskõik mida mängida.
Mul ei ole ju mõtet osta kallist, vaid ühele muusikastiili spetsialiseerunud pilli, kui ma nagunii enamus ajast seda stiili ei mängi!??
Seega, kas keegi oskab soovitada mõnd sellist suhteliselt odavat pilli, võimu, millega kõike mängida. Võimul võiks ka siis palju erinevaid valikuid olla, et saaks siis seda vastavalt mängitavale muusikale kruttida. Heli võimsus väga oluline pole.
Tänan.
skateweb

Post by skateweb »

võimu poolest soovitaks äkki rolandi micro cube. Kui võimsust väga vaja pole. päris korraliku kärinat saab ja effekte piisavalt.D
gitara

Post by gitara »

Olen erinevatest foorumitest uurind ja mulle on igastiilipilliks soovitatud Epiphone Les Paul pille. Vaatasin järgi, Billy Pood pakub neid 3950-8490 Kr eest, köige odavamad on Epiphone Les Paul Special Ebony ja Epiphone Les Paul Special Trans Wine Red.
Iseoma tarkusest tahan osta semiakustilist ehk siis kölakastiga eletrikitarri, minu arust kannatab nendega ka igasugu muusikat mängida.
mgl

Post by mgl »

Kuna mul juba akustiline olemas on, siis tahaksin just kindlasti elektrikitarri. Nii et palun öelge keegi mõndasid konkreetseid nimesid, mida soovitaksite osta.
tikut6mme

Post by tikut6mme »

semiakust ongi elektrikitarr... loe enne!
see on tavaline elekrikas, aga lihtalt mitte täis puidust vaid sees on kõlakast, see ei tööta nagu akusti kõlakast.
Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50
liivainimene

Post by liivainimene »

Mingil määral töötab küll, lihtsalt ta pole nii suur ja järelikult pole ta ka võimendamata nii vali nagu akustiline.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Just. Ja feedbacki läheb ka samamoodi, nagu täisakustiline.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Locked