Tere ma olen ammu proovinud teha kidral parema käega kiireid edasi-tagasi liigutusi keelte tõmbamiseks. Mul ei taha see kuidagi välja tulla. Noh, ma mõtlen et siis sellise hevyma muusika jaoks läheks seda hirmsasti vaja. Kas keegi oskab arvata mis viga mul olla võib.
Kuidas ma seda paremini teha saaksin?
See vend seal videol kippus aeg-ajalt tervet kätt väristama, enamus algajaid teevad selle vea. Käsivars tuleks siiski rahulikult paigal hoida ja ainult randmest kätt liigutada. Väikesel poisil vöib sellega raskusi olla, eriti kui ranne veel nörk, aga eks harjutamine teeb meistriks ja lihased tugevamaks.
Kert wrote:ära aja lihaseid krampi vaid yrita vöimalikult lödva käega mängida. Ja nagu eespool öeldi juba, liiguta kätt randmest mitte ära liiguta tervet kätt...
ja kiirus tuleb harjutades...
Käe värinaga nii, et ma mängin ka niiviisi kähku, aga see lõdva käelihas ikkagi jätab mulje nagu tõmbleks
Proovige Vader - Shadowsfeari mängida, arvan, et käsi paratamatult kipub värisema...
"Taeva hallid silmad märjad,
vaikses leinas hingab tuul.
Murtud süda, murtud luud,
antud vanne hangund suul.
Täna on pidulik päev,
üks sõber saab rinnale märgi.
Härrad kõik uhketes frakkides,
medalisaaja puusärgis."
muidugi harjutamise värk, kui endal parem, siis liiguta tervet kätt, siis on lihtsalt raskem sinna vahele üksikuid noote raskem toppida ja kiirus ei ole arvatasti nii suur, kui oleks ainult rannet liigutades ja üksikuid noote mängis ta tremologa, selle kohta saad netist sitaks õpetust.
Ärge tulistage pianisti, ta teeb kõik, mis suudab.