NoCdCrack
Tee lugu valmis, siis räägime. See sul ainult algus, mis justkui midagi lubaks. Kaks kitarri kohati sünkroonist väljas.
http://www.myspace.com/taimomusic
Buy me a beer, two bucks a glass, come on help me, I'm freezing my ass!
Buy me a beer, two bucks a glass, come on help me, I'm freezing my ass!
las pani ju! kiitus selle eest, aga, jah... lugu on väga imelik ausaltöeldesOssa wrote:ma ei saa aru miks sa siis selle netti üles teistele kuulamiseks panid. Kõigepealt lindista ükjs korralik lugu ja pane üles, mitte ära hakka seletama, et mis kõik sellel lool viga on...

Minu arvates on see jälle hea, kui juletakse lugu üles panna. Kui sa ikka omaette mängid ja pole kedagi kes nöu annaks, ei jäägi muud vöimalust - netiavarustes ikka möni asjalik inime leidub, kes suudab vigu analüüsida ja soovitusi jagada.Ossa wrote:ma ei saa aru miks sa siis selle netti üles teistele kuulamiseks panid. Kõigepealt lindista ükjs korralik lugu ja pane üles, mitte ära hakka seletama, et mis kõik sellel lool viga on...
ma ei mõelnud selle postitusega midagi halbaets wrote:paljudel algajatel, ka minul(OLI)on selline periood, kui sa ise arvad, et sa mängid ülihästi ja arvad, et teistele meeldib, ning kui kriitikat saad, siis on tuju halb
lihsalt minu arvates las ta mängib selle korralikult linti ja siis las analüüsivad.