NoCdCrack

Locked
Taimo

Post by Taimo »

Tee lugu valmis, siis räägime. See sul ainult algus, mis justkui midagi lubaks. Kaks kitarri kohati sünkroonist väljas.
http://www.myspace.com/taimomusic
Buy me a beer, two bucks a glass, come on help me, I'm freezing my ass!
elektri

Post by elektri »

mitte kohati, vaid kitarrid polegi sünkroonis ju :?
ja see plärin on ka sees, mis mulle akustide juures ullult pinda käib.
ei meeldi ausalt öeldes see lugu.
Ärge tulistage pianisti, ta teeb kõik, mis suudab.
Ossa

Post by Ossa »

ma ei saa aru miks sa siis selle netti üles teistele kuulamiseks panid. Kõigepealt lindista ükjs korralik lugu ja pane üles, mitte ära hakka seletama, et mis kõik sellel lool viga on... :)
WqEst

Post by WqEst »

Ossa wrote:ma ei saa aru miks sa siis selle netti üles teistele kuulamiseks panid. Kõigepealt lindista ükjs korralik lugu ja pane üles, mitte ära hakka seletama, et mis kõik sellel lool viga on... :)
las pani ju! kiitus selle eest, aga, jah... lugu on väga imelik ausaltöeldes :D konstrutiivset kriitikat, millest abi oleks selle loo puhul, ei oskagi anda. võib-olla ehk: tee uus lugu :lol: ja kvaliteedi ning soundi pärast ei maksa üldse põdeda - paljudel meist ikka kodus helisalvestamise tipptehnika olemas on :wink: ikka vana hea arvutimikker inputti ja saagima :lol:
gitara

Post by gitara »

Ossa wrote:ma ei saa aru miks sa siis selle netti üles teistele kuulamiseks panid. Kõigepealt lindista ükjs korralik lugu ja pane üles, mitte ära hakka seletama, et mis kõik sellel lool viga on... :)
Minu arvates on see jälle hea, kui juletakse lugu üles panna. Kui sa ikka omaette mängid ja pole kedagi kes nöu annaks, ei jäägi muud vöimalust - netiavarustes ikka möni asjalik inime leidub, kes suudab vigu analüüsida ja soovitusi jagada.
Ossa

Post by Ossa »

ets wrote:paljudel algajatel, ka minul(OLI)on selline periood, kui sa ise arvad, et sa mängid ülihästi ja arvad, et teistele meeldib, ning kui kriitikat saad, siis on tuju halb
ma ei mõelnud selle postitusega midagi halba
lihsalt minu arvates las ta mängib selle korralikult linti ja siis las analüüsivad.
elektri

Post by elektri »

suht tavaline värk nagu, et midagi suurt kommenteerida ei ole, aga parem, kui eelmine :)
Ärge tulistage pianisti, ta teeb kõik, mis suudab.
Locked