line 6 võimendid

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
liivainimene

Post by liivainimene »

Samas sinu võimenduse umbkaudse hinna eest oleks saanud juba mõne korralik 20-30w lambikombo, mis oleks mõttekam ost, kui 150w transshalfstack (inglise keeles on hea sõna overkill).

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Mulle Üldse lamp ei meeldi...selles jama ongi peab neid vahetama ka veel ..veel hullem :D
Sa ple kuulnud siis mis häält see 4x12 teeb, sellepärast sulle ei meeldigi:D
liivainimene

Post by liivainimene »

Ma ei ütle, et ta halba häält teeks, ma tõesti pole kuulnud, aga tahes-tahtmata jääb sellest tillipikenduse mulje (ei midagi isiklikku).
Ja lampe vahetad sa korra mitme aasta tagant, see pole nii suur vaev.
Mis sulle lampide juures ei meeldi? Ainult vahetamise "vaev" või heli?

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Andre
Moderaator

Post by Andre »

liivainimene wrote:Ma ei ütle, et ta halba häält teeks, ma tõesti pole kuulnud, aga tahes-tahtmata jääb sellest tillipikenduse mulje (ei midagi isiklikku).
Midagi ei meeldi seal :D
void

Post by void »

maitse asi muidugi, aga mulle on siiski natuke arusaamatu, kuidas saab line 6-e spideri kõla rohkem meeldida kui mesa triple rectifieri. minu jaoks on transistorvõimud lihtsalt igava ja steriilse kõlaga, pole sellist mõnusat omapära nagu lambi-distortionil.
liivainimene

Post by liivainimene »

Kas sa oled üldse mõne lampvõimuga mänginud?
See pole sul mingi vastus, natuke argumenteerida oleks ka vaja.

Faded
Moderaator

Post by Faded »

Ütleks niipalju sekka, et mulle näiteks MG-seeria clean heli meeldib. Proovikas ma mängingi põhiliselt MG100 komboga (HDFX oli vist, ehkki ma sealt pealt efekte ei kasuta). Lambi eelis on põhiliselt distortioniga mängides, aga mulle on pigem tähtis see, et võim annaks signaali puhtalt edasi. Kuna mul endal esinemiskõlbulikku võimu ei ole, mängin ma igal pool (konsal, proovis) niikuinii eri võimudega ning draiv (ja muud efektid) tulevad pedaalidest, sest nii saan ma igal pool enam-vähem samasuguse soundi kätte. Lambidraiv on tore asi küll, aga kui seda ei kasuta, siis clean soundi poolest on lamp- ja transsvõimu vahe palju väiksem, ja hoopis rohkem maitse asi.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
martra

Post by martra »

Ma tahaksin ikkagi teada et mis sellel MARSHALL MG15DFX võimendil viga on. Mu sõbral on sarnane. See on küll väga hea. Loodan et oskate ikka õelda mis selle vead on. :wink:
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Võibolla sellel pole sellel midagi viga aga MG seeriat ei ole kiidetud.
liivainimene

Post by liivainimene »

martra wrote:...See on küll väga hea...
See hea on suhteline mõiste.

Kui sa oled elektrikitarride maailmas uus, siis on raske eristada nö. head heli halvast, kõik kõlab enam-vähem samamoodi. Aja möödudes hakkad üha rohkem ja rohkem nüansse ära tabama, ja siis mõistad, miks üldine arvamus MG'de suhtes just kogenumate poolelt kipub olema neutraalne kuni negatiivne.
Samas võib-olla ei mõista ka, sulle võib see ju meeldida. Kodus omaette mängides on täitsa ükskõik, mida teised su soundist arvavad, peaasi, et ise rahule jääd.
Kõik soovitavad lõppeks ju enda maitse järgi.

hannesp

Post by hannesp »

Minule jättis see MG15DFX plassi mulje, kui clean soundilt metal masteril tule põlema tallasin. Liiga väike kast on sel ümber, enda 30W Behringer GM110 -gi on soundi poolest tummisem ja heli jõulisem. Sisseehitatud effektid olid DFX -l muidu täitsa mõnusad kodus tinistamiseks.
smackerr

Post by smackerr »

Andre wrote:
liivainimene wrote:Ma ei ütle, et ta halba häält teeks, ma tõesti pole kuulnud, aga tahes-tahtmata jääb sellest tillipikenduse mulje (ei midagi isiklikku).
Midagi ei meeldi seal :D
Paari aasta pärast oled selle lause pärast näost punane nagu porgand punapeedi kastmes. Ainus asi, mis lambi juures niru on hind. Väga vähestes olukordades on transvõim prarem, näiteks kui vaja valjult väga cleani saundi saada, lamp läheb ju overdrivesse ja kui mingit väga väga jõhkrat distortioni tahad saada (võimust). Muidu teeb lamp transule pikka tilliga ära :D
Frusciante

Post by Frusciante »

Selge ju et lamp on parem, kui mingi transa.. see mõnus draiv 8) :D
Ja muidugi võimas heli. :D
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Frusciante wrote:Selge ju et lamp on parem, kui mingi transa.. see mõnus draiv 8) :D
Ja transaga ei saa võimast heli siis ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Draivi saab transaga ka ju .
Frusciante

Post by Frusciante »

Andre wrote:
Frusciante wrote:Selge ju et lamp on parem, kui mingi transa.. see mõnus draiv 8) :D
Ja transaga ei saa võimast heli siis ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Draivi saab transaga ka ju .
See on ammu juba selge kõigile ju, et lampvõimud on paremad. :roll:
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
Locked